連登巴膠怒屌屎水fucking雙層電動巴暨屯門站步行返屯碼也不算太遠專區

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
32同36b合體
36X全日旺角落橋
32加密 改行長沙灣道
36B取消
長沙灣道步行也不算太遠

認真 深水埗客倉或者人流多嘅位都係長沙灣道個邊架喇

不過如果咁改嘅話36X回程就要係旺角匯豐走而唔係行柏景灣個邊
有新樓起緊
柏景灣有心搭巴士,行去銘基書院搞掂
屎水
應該高鐵香港段改為皇崗-創科園-州頭-新田-石崗-石圍角-象山-城轉-北葵街市-大隴街-華員-興華街西-麗翠-大角咀道-渡船角-西九站-屈地站-林士站,重開東九線並拉去奧運站,加經旺角及九龍城,取代32/36B/X/35A/X/914/936系。
咁272X可以改經大埔道,太子逆走至亞階老街,油麻地彌敦道,麗翔道及海泓道。271X星期一至六下繁往富亨,改經窩打老道,天橋及獅隧不停站,轉每日全日雙向服務。271星期一至六下繁往富亨改經漆咸道南,理大,公主道天橋,窩打老道天橋及獅隧不停站,改名X271。271星期一至六上繁往九龍改經青沙,西九公,雅翔道,柯士甸道,廣東道逆走至梳士巴利道,加經漆咸道南,拉去理大,改名X271。271B取消星期一至六上繁往九龍及下繁往大埔。72X改至紅磡站,改經愛民及何文田。
只要962P轉全日食962X。咁961可拉去銅記/北角吸客再加密班次。
從車身設計嚟講真係唔似18年前嘅design
唔好唔記得仲有條垃圾36 A
搵36A攝住咪得囉
唔意外 冇點見過962P企人入轉車站
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞