連登巴膠怒屌屎水fucking雙層電動巴暨屯門站步行返屯碼也不算太遠專區

1001 回覆
5 Like 5 Dislike
竟然

從未見過290系坐唔滿
不如拉792P去盛德圍及海下,加經黃碼,鯉魚門,油塘站,啟田道,連德道,碧雲道,高超道,改經頌明,培成及重華。797轉星期一至六繁時單向2班改去東壩及啟碼,攻經西灣路,大網仔路,西貢總站,西公,清公,坑口道,頌明,培成及重華。692/P復辦飛將南,改經啟田道,拉去海下加經黃碼,東壩,西灣路,西貢總站,科大南北閘,西公,清公及坑口道。692P加經培成,重華,改經中灣繞,港澳碼頭,德輔道中至金鐘站
281係281M嘅特別車
咁講的話 608 613 213D/M/X 日間都係20 (不過前者理論上要cut到30)
962 係轉車站唯一保證100%有位坐嘅過海車 好彩嘅仲可能係孖位

搶返自己條s 線啲客 都唔佢想點

摺咗佢加落s 到好過啦 反正啲客都下路黎

有淨就開返幾班x 試下搶唔搶得返啲客返黎好過啦
其實有幾多架係咁 從來都冇見過
咁某程度上同vip 區個地理位置有關嘅

屯門站同屯市總站夠大塞到咁多線,就算真係調一兩線行良景/屯碼 你都冇總站夠位放車
vip 區沿途啲路都規劃得好啲又直接啲 行車時間短啲 慳返幾部車
當年冇轉車站 只停呢4-5個站都保證到一定嘅客量

咁好難怪厹咁鍾意放啲行vip 區喎
69P都可以收車
都啱,而家vip 仲可以完美避30橋條車龍
講真 大大個屯市總站係到 九巴唔通同你玩一站直出上公路咩
出市區向北兜多幾個站變逆走 順路嘅就得安定vs置樂揀
連輕鐵都唔肯起置樂支線就知應該點揀
69M重陽收到37分鐘一班,
再嘈69P就開單層。
今日番工完全唔塞車 連吐公大隧老母都無發作
咁即係好多人放連假

未必嘅
返巴士總站上蓋嘅咪變兩飛囉
當然仲有正苦闔柱
40P兜北葵梨木樹石圍角 感覺同40長荔街一擔擔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞