[Santis Chan] FH Channel最大毒瘤 陳濬樺 臭雞八婆事蹟整合

424 回覆
2129 Like 150 Dislike
咪就係佢publicly post 出嚟我睇到囉
你又係佢邊個呀
唔講收兵派帽啦始終冇證據..
但做幕前不嬲都有樣野叫觀眾緣架啦,有d人冇就係冇
杜小喬阿冰9896果d個氣質就唔同,起碼我會睇哂成條片
我都覺,
其實我都唔點睇有佢既片,
但原因係講嘢節奏同埋表情都怪,唔夠自然,
佢知自己咩角度靚,
太chok個靚樣而唔係真係去做個角色,
反而kaying, mechan 我會睇哂。

有人幫手講下嘢就話係打手,
無人幫手講又話證明佢無朋友,
咁樣無證據開post直接話人姣/假/無禮貌/出軌,我覺得好小學雞。
借你個留言用
呢個post果D所謂黑歷史都唔講真實性, 就算係真都冇乜野
人地兩個人分手關你地撚事咩, 唔知頭唔知路, 大把人分手前一秒都扑緊野啦, 咁都可以拎來講
仲有D咩有個ig 係另一個名都叫做罪狀真係o曬咀
咩全hall都唔中意佢果D, 女人D野大家心照啦, 仲要係hall, 得罪講句全部一撚樣樣(包括個santis), 你地都係一撚樣咁閪, 只不過你唔夠人地靚咪去唱衰人地囉豬西, 個格惡頂都講得出, 反而想知下班女有邊個個格係好既?
靚女我覺得fh入面有幾個都靚過佢, 阿me睇落最順眼
但係咁樣求鳩其打D野出來就話人地係八婆臭雞jer住人, 除左你地自己都係八婆臭雞之外都諗唔到其他解釋
又話人地唔靚又點點點, 人地唔靚都收到成堆兵, 咁你班賣剩蔗係咪應該拎去堆肥?
以為有新野爆

點知成篇文都係攞返幾個月前d 冷飯出黎炒

人地肯課金
幫言幫口又變護主犬

你呢d 理由只係証明你係on9
求其幾條hku hall膠講就當係
佢係咪藍絲whatsapp group傳幾下就當真果啲弱智黎
做sp一流
裸睡都要批鬥
所以你班傻閪咪俾人屌返轉頭
想批鬥人俾人屌返
連MC都做左佢隻兵
出MV嗰陣啲訪問就話追緊Santis大家可能有發展空間
幾個月之後咁突然又話同熊仔頭結婚
MC仲話拍mv 個陣Santis 主動錫左mc一啖(冇導演要求下)
哇屌你呢d行為真係好撚有機心又姣嘅女人先做得出
咁又點 咪又係繼續j
我估到樓主係邊個,識佢,成日係hall小圈子Bully其他人,又成日借錢唔還,睇唔過同hall人紅過佢就上網唱人,佢講啲嘢幾多成係真,自己諗啦,2021啦,獨立思考啊

利申:同樓主同hall
傻閪 裸睡踩親你邊條傻鳩神經線?
係咪佢po刷牙又屌鳩佢刷牙 屙爛屎又屌佢屙爛屎?
Po story=關你事 咁你咪好唔得閒?

裸睡要屌佢點解要裸睡?你諗下呢個問題合唔合理先啦傻閪
啲料真係普通咗啲

同埋source都係連登
中肯
比啲pr睇有咩所謂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞