[Santis Chan] FH Channel最大毒瘤 陳濬樺 臭雞八婆事蹟整合

424 回覆
2129 Like 150 Dislike
痴線佬樓豬
係囉 真係好多癦
好多男人精蟲上腦做狗公
白粉婆?
Btw上面堆校服相完全唔知邊個係佢
因為現實屌唔到
應該畢唔到業

因為你係個咁既人
所以眼紅人地做到你自己做唔到既野
有咩咁出奇?
her eyes are too big.jpg
呢個仲高質體樓豬
做Haters 都稱職少少先啦 呢啲口同鼻講 無證無據當真on9都算 仲要係連登留言
平時你班傻仔 又要睇又要估估下係到講咩佢同熊仔頭結婚完全純集體ff 震撼程度同當年坐火箭上月球捉超夢夢差唔多
都經已勁on9 今次仲要on9成咁

證據係呢度
https://lih.kg/2734272

瘦左好多
秒撚左條護主狗
冇風不起浪啊
好醜
我唔想識佢,但連登仔又令我認識佢了
如果佢感情方面有問題,直接post佢ex同佢嘅對話咪得lor,你都話咁多人上過佢
你係咪唔識中文 我一開頭淨係講佢嘅story 證明到佢係姣婆咋喎 我冇話樓主cap個啲連登comment 係有力證據喎
嗱 呢兩樣野唔可以咁比 著短裙個intention同裸睡po出嚟個intention根本唔同
裸睡po出嚟 仲要化哂妝話自己素顏 人地覆佢佢仲要repo俾全世界知佢裸睡 呢啲咪姣婆嘅舉動囉

我冇屈你護主 純粹覺得你講野on99咋喎
同埋我都冇出過post 我亦冇推測啲咩 我淨係就佢story judge佢個intention 你睇清楚我覆你咩你先再反駁我啲point 啦
仲有佢啲story 發哂姣咁 我邊有放大
最多霎眼嬌

擺明樓主係心理變態
愈反愈紅?連登定律?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞