[Santis Chan] FH Channel最大毒瘤 陳濬樺 臭雞八婆事蹟整合

424 回覆
2129 Like 150 Dislike
就算係搵留言都唔好搵海港蛇嗰D啦
講咗咁耐都冇人企出黎幫佢講下野就知咩事啦
香港係係無罪推定架喎Ching
我追咗幾個post,你哋所謂證據就係其他ching嘅留言,有力少少嘅證據都冇點信啊,又係到冇成本人格謀殺
無論我係咪女人都好
我唔明點解我唔鍾意佢 鬧佢
就代表我唔抵得佢紅
我又唔係拍片做youtuber/KOL
我完全冇出發點要去唔抵得
你話如果我係想出名博出位啫

同埋唔會妒忌佢靚 收到兵
咁我如果唔鐘意何君堯個啲又係妒忌佢靚仔咩?
我自己感情生活都過得好好 拍左好耐拖
根本佢格衰
睇唔過眼 唔應該比啲人品咁差既人紅
可能我搵證據搵得唔好或者講野講得唔好
而我都係整合返一啲有關既資料比大家更清晰了解呢隻臭雞既作為
見證熊仔頭正式收皮
睇完都唔明點解連登反佢反成咁
全部都係得個講字其實 信又得唔信又得
同埋其實佢都唔係好出名
正係反對無效MV女主角叫出咗少少
平時就留係FH拍下片 值得大家咁用心去反佢?
咁PK呢啲證實咗偷食嘅 都唔見你地反得咁落力 日日N個POST咁反
連之前叫sarah都係一個罪行
你搞我唔死嫁
睇人仆街最開心
小喬要改名一定係因為要洗底
利申識佢本人
最基本港大學生證,如果唔係,你咪又係鳩嗡
雖然睇完佢個「素顏裸睡」story對佢好反感,但係拎連登comment做證據,好薄弱下喎
啱嘅,又係留言當證據
啱啊連登pr 人格謀殺唔洗本,講下就係
起碼都要有對話記錄啦 唔係點信
知道自己係裸睡就得
唔理真假 但啲戲好屎 有佢既片都唔會睇
係咪人云亦云就讀到hku
比啲確實嘅證據成件事咪有力好多囉
真 仲hall hall聲
樓主個格似係個啲恃住自己係hall多fd圍威喂欺凌fm嘅老鬼
Ching好波
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞