[Santis Chan] FH Channel最大毒瘤 陳濬樺 臭雞八婆事蹟整合

424 回覆
2129 Like 150 Dislike
首先樓主我第一次出呢種Po
整合得亂希望大家多多包涵
呢個Po會借到巴絲們既圖/Comment
如果大家唔想我用都可以留言講返
或者有啲其他都可以補充或者加上去

Santis Chan 陳濬樺
中學-基督教宣道會宣基中學 (17/18 grad)
大學-香港大學
住將軍澳(唔知依家仲係咪 中學個時係)

2021年7月佢係FH Channel既《暗戀》做女主角
喺熊仔頭嘅知名度之下即刻紅左
之後廣告、MV出演之類亦都接踵而來

樓主我一開始都覺得佢幾靚女 又斯斯文文好乖咁
但係越嚟越發現佢真係好撚八婆 又重機心

1.之前叫Sarah,用另一個ig改假名。
係咪知自己個朵太臭想洗底??
但個舊ig依家仲係到

2.疑似撬人牆腳(做第三者?)+出咗名之後即刻飛咗自己條仔
Source:
JESSICA同SANTIS 食煙係咪史上最大冤案?
https://lih.kg/2580400
我係度唔cap咁多大家可以入去睇!

3.學校人緣極差 成間hall都冇人鐘意佢 有圖佐證
Also Source From:
JESSICA同SANTIS 食煙係咪史上最大冤案?
https://lih.kg/2580400

4.四台聯播直播 全程黑面玩手機
請問你當自己邊個?係正你隔離問問題都可以無視人
HKU有冇教你禮貌同埋尊重人?

Source:
連登咪撚再吹奏條閪面妹SANTIS喇,屌你老母閪
https://lih.kg/2497785

5.姣雞IG live直播搏出位 聲稱自己素顏 同埋裸睡釣狗仔

其實自己答過自己做過既野真係好肉酸
佢真係好厚面皮 唔會心虛
佢唔使咁樣刻意營造自己冇做過所以唔怕答
真假係點大家都知
唔好咁核突啦 陳濬樺

另外關於老公個樣野
我唔係好清楚 所以我唔加啦

仲有平時講嘢陰聲細氣係度嗲男人
矯揉造作 姣仔呢啲 大家都有目共睹

最後講句
Santis Chan陳濬樺 你幾撚時收皮呀 八婆姣閪 搞撚臭個台
唔好成日以為自己好有氣質好靚 你好撚柒呀 賓妹

樓主本身陣臭閪味都好撚攻鼻
啲內容同埋Tone完全係港女小圈子玩排他先鬧得出口嘅嘢嚟
搵連登留言當證據,咁撚on9都有...
我一個唔鐘意佢都話
咁多人覺得佢八婆臭閪 全部都係港女小圈子?
連一個幫佢講好說話嘅留言都無 有腦都推理到
一日幾個po講條女
就算冇留意開都知咩料啦
唔好咁on9用留言推理...我而家去留言支持佢,你係咪會信。定係會話我係打手呀
好撚淫
睇上面樓主啲圖啦 我識佢架 毒撚睇幾條片就當人女神
唔理佢本人係點 你啲證據好撚廢下
想洗底開 會唔會係舊ig打自己個新ig落去
邊個男人唔係用條J諗野吖 唔洗咁勞氣啦
煩撚到 隔幾日就見到依條女一次
仲要次次講啲野都一樣

唔怪得平時影相拍片都要就哂角度淨係影左邊臉
Santis又靚又叻
肯定好多人妒忌佢
Santis見到啲hater留言唔駛唔開心
連登仔永遠支持你
你講你識佢就係識佢?
我係你老豆呀
高質post 推
佢係處 佢係處 佢係處 呢句你覺得係真啦嘛
其實都幾無聊

即係佢既罪行就係無禮貌(有四台影片為證)、
行為八婆收兵(無朋友,都無hku既人出嚟幫佢講嘢)、好姣(盲既都睇得出開filter扮素顏),

但呢啲有咩值得開post追擊

利申,絲打,對佢無咩感覺,

但成個post用字口吻,都似現實好失敗而睇唔過眼人紅(so call紅啦,有下廣告)咁
唔識佢 但全部都係得你用連登講嘅野就抺黑人 人哋講乜就係?咩證據嚟

似乎你有心做佢多啲
我話樓主你係雞 都得啦
眼紅都唔會眼紅佢啦男又憎佢女又憎佢熊仔頭唔好再盲捧條無觀眾緣嘅女 搞到無晒人睇 溝女用埋自己channel 同其他成員當賭注
想屌
其實佢真係唔靚
啲牙執過?尋日睇佢ig story啲牙又似咕嚕又似史迪仔
乜而家連出軌、搶人男朋友、紅咗就飛起人、雙面、打造到一個好「完美」嘅形像去「賺錢」都唔可以係連燈討論架

我會叫呃錢 因為如果佢無講咁多大話去包裝自己一定唔會有job接 唔好話咩藝人都係咁啦邊會show真實性格 但佢唔係普通有少少偶像包袱唔講粗口個啲 係呃人無出過軌無利用人呢啲係性格扭曲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞