[Santis Chan] FH Channel最大毒瘤 陳濬樺 臭雞八婆事蹟整合

424 回覆
2129 Like 150 Dislike
唔識動機呢兩個字嘅意思可以查下字典先
露手臂鎖骨->有人問係咪裸睡-》答一個人住+熱

如果將個「動機」變成想姣人
因為熱 從而露手臂鎖骨 你地唔信佢 走去自己諗
因為姣人 從而露手臂鎖骨
同「煽動」+「從而」嘅莫須有有乜分別?

露手臂鎖骨=姣 你古代黎?

出一轉旺角咪又係背心熱褲露自己優點出黎
你話你係絲 可能自己都係咁著

要證明一個人姣 有片證明佢姣人先至最有力
咪都只係看圖作文 然後基於自己立場去諗自己想要嘅結果
好可惜樓豬#1 冇有力證據先屌佢#1都係bullshit
你講咩我宜家based on件事講動機
我從來冇假設佢嘅動機係姣人 再批評佢做咗啲咩 如果好似你咁講 佢刷牙都係姣人啦

我從來冇講過佢露手臂係姣喎 我係講緊佢咁做影相po story引狗公係姣嘅舉動

咩著背心短褲係露自己優點?點解唔可以因為熱先著 就係你呢啲男人 覺得女仔係要show off 露身材 先至會接受到啲姣婆用自己「優點」博關注

佢ig story 啲片姣喎所有人評論一件事都會有自己立場架啦
原來叫陳濬樺
佢係咪無衫著 真係幾似賓妹
唯一已經fc咗嘅係佢屎戲
最撚慘係湘湘
傻仔熊搵到kongu打手幫拖未呀
熊仔頭係勁狗公格
Btw佢結左婚啦
Same here
循環論證
好環保
屌你老母同你講經真係哂鳩氣 本身裸睡呢個action 本身就係無問題 如果佢嘅動機只係熱 但熱有無必要擺上ig story比你班精蟲上腦嘅狗公睇呀傻撚 依加係講緊裸睡點解要擺上ig story嘅動機 而唔係講緊裸睡嘅動機呀 打少啲飛機啦on9仔
樓主都幾on9
有返啲姿色唔利用
有姿色就做乜都啱?
依家佢做左啲咩?殺人放火傷天害理?
做得演藝圈個撚個都好高騖遠架啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞