[Santis Chan] FH Channel最大毒瘤 陳濬樺 臭雞八婆事蹟整合

424 回覆
2129 Like 150 Dislike
如果你係要指控佢無觀眾緣 發姣 戲屎 無禮貌
你上面堆所謂證據得四台聯播黑面算係有小小說服力

其他都係bullshit嚟
邊個黎
普通mk妹一個
係雞都臭㗎啦
有咩好反
喂柒頭
人哋post咗喇喎
你捐咗入你老母個閪到呀?
唔見你出嚟嘅?
快啲突返個柒頭出嚟畀人笑啦
呢D女討論來都浪費時間
唔覺裸睡=姣婆 就算真係引到狗公都係令狗公煩佢姐關你咩事?
唔露肉又屌扮野收埋 露肉又屌姣 好難服侍喎呢d story見到j下咪算
當呢個point成立 根本係冇力嘅point 未至於要屌到佢收皮喎

不過連登反一條女來來去去都係果d point架啦都係一堆「中學同學」、「大學朋友」、「前男朋友個friend」睇唔過眼話佢姣、Hall雞、串、冇禮貌
本身裸睡就唔等於姣婆嘅 但裸睡仲影出嚟釣狗公呢個行為同埋動機就係囉
咁 關你咩事又唔係偷食、違背道德
Kaying都成日背心露波罅啦咪又係j下算
依家呢條女淨係露手臂鎖骨 又係姣?
啲comment有冇咩實質證據唔係好get
嘈咗咁耐,所謂嘅證據都係得張學生證,多少少都冇,點信。
整合:樓主係八婆,女校小學雞式批鬥另一個八婆,指控佢:
咩第三者
咩全hall人唔鍾意佢
咩另一個ig改名
全部嘅指控都係無實質證suppot
所謂嘅證據就係學生證同留言
同埋啲指控好撚mk好小學雞
幾時都話沉迷連登嘅女人仲恐怖
我自己感情生活都過得好好 拍左好耐拖(冇交心朋友)
衰過用維基
agger, pin this plz
覺得佢個樣有啲似波仔個fd雨僑
冇閃卡冇咩討論嘅空間
用你個logic
我覺得裸睡=姣婆 又關你咩事
我又唔係巴 點解要j佢
我冇屌到佢收皮喎佢宜家安然無恙喎
P.s 我又真係同佢同hall嘅
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞