[Santis Chan] FH Channel最大毒瘤 陳濬樺 臭雞八婆事蹟整合

424 回覆
2129 Like 150 Dislike
熊仔頭條拉圾仲話振夫剛 全香港男人嘅面子都俾你丟清啦 條友咪就係養娘娘嗰班俑作始者 養到一個二個都以為自己係女神 你係咪由細到大都做開兵仔 俾女人當地底泥 你老婆同晒班毒撚講自己無老公 又借啲咦俾啲仔ff 係唔係男人嚟 咁撚忍得 俾女踩到上心口 仲狗衝住開post護住隻雞知唔知班frd喺背後笑鳩你
你噏乜春啊,我之前啲po都有份屌9佢
Santis呢條八婆真係好撚黑人憎
https://lih.kg/2732843
#89 啊柒頭,只係其他指責冇證冇據實在難撐,講句公道說話都要比你吠,真係唔洗信你講嘢
我唔係hku
九唔撚搭八,叫你比啲證據就係佢隻兵 乜撚嘢邏輯
笑撚死,我唔單止係絲,我直頭識佢老鼠 叫你比啲證據想食下花生就比你隻癲狗吠
其實有咩咁大仇口要開post 話人
連登大眾係撐腥夢
最近唔鍾意熊仔頭除咗Santis之外就係因為陣怨婦除
終於有正常人
Hi 傻閪
咁佢po 刷牙咁正常 我屌嚟做咩
宜家佢裸睡 係到引狗公博上位 我係咪唔評論得先
我評論佢又踩到你條傻閪邊鳩條神經線呀
你瞓醒未呀毒撚
唔理你啲證據真定假
條女姣同造作係事實
就算唔係臭雞都係死姣婆
自從條撚樣出現之後真係冇睇過
kaying mk妹同藍仔頭兩個反而仲有喜感
「疑似」
一句疑似就人格謀殺

利申好耐無睇熊仔頭
On9裸睡=引狗公同出街著短裙博屌有撚分別?
咪引到你個傻鳩道德撚 少少野就放到咁大黎屌lo
我笑鳩樓豬d point on99咁 又係毒撚?定又想屈護主?所有point都站唔住腳點撐樓豬呀

你瞓醒未呀 瞓醒嘅搵d新料又準確嘅資料再出post啦 有真料我再推又點話呀
一大堆傻鳩推測師+利申識佢真人 連登唔係第一次架啦
連登料當真料 一句識佢真人就人格謀殺 story又無限放大無限從而
睇佢哋玩遊戲嗰啲片都睇到好礙眼
好多小動作
臭G一隻
kaying次次repost撐喎
想問下個訪問邊到有得睇
唔該曬絲打
戈陣睇mc開live佢要求一齊開已經好憎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞