[Santis Chan] FH Channel最大毒瘤 陳濬樺 臭雞八婆事蹟整合

424 回覆
2129 Like 150 Dislike
第三者搶人男朋友

Source: 連登
其實淨睇佢啲裸睡 「素顏」story 都夠證明佢係姣婆嘅
葡萄撚
佢已經做咗cyy同熊仔頭之間嘅第三者啦
毒乜撚野瘤
成個channel物以類聚,幾夾
source: 連登 好多人講一定係真
佢有個post係扮cute 講左句’chak’, 仲要cap上ig無限loop, 21歲成個弱智咁
其實點解你地咁憎佢
FH Channel 本身都垃圾
反而有女睇仲正
點解係毒瘤?
做得幕前
唔係淨係樣靚就大曬
係要觀眾睇得舒唔舒服
呀冰同童童唔算好靚
但因為幕前表現得夠自然又幾cute所以觀眾受落
ca姐果d都係 要搞笑要靚要惡既都有

santis呢?
永遠都係chok住樣chok住聲覺得自己好靚咁做戲
永遠都係得一個mode
完全無character無靈魂
睇佢做fhp live連講一句完整句子都唔識
唔明會有咩人鐘意一個得個殼既花瓶
同埋佢靚得黎係有種好撚西既感覺
如果人係feel到一個人氣場 咁佢一定係全身邪氣
相又冇片又冇對話圖又冇
憑上網啲留言一句話我識佢真人
就可以帶頭人格謀殺
唔怪得連登炒過咁多次車啦

冇人幫講好說話就可以定到罪
係講好說話嗰啲畀你哋歸類做打手啫
我都覺得佢啲戲好屎
次次熊仔頭啲片有佢我都skip
但你咁樣「推理」法真係幾唔負責任
當年MJ畀人話pedo同漂白皮膚都係冇乜人幫佢
照你嘅「推理」嗰陣對MJ嘅指控全部都屬實
之後死咗驗屍報告出嚟成班人先喺到悼念又平反
其實到而家都係有人覺得MJ真係有犯罪

我唔知你同santis幾大仇口啦
但呢個post嘅第2 3 指控係成立唔到
而你嘅「推理」係完全唔make sense
又柒又造作 條條都chok埋個死人37臉
其實點解你地咁憎佢
又柒又造作 條條都chok埋個死人37臉
你呢啲毒撚現實生活中連正常對話都講唔到 一上連登就以為自己睇野好獨到 以為諗野思路好好就亂咁吠 啲例子亂鳩咁舉就當啱
同佢同hall呀毒撚 你女神個閪比人屌到反你仲係到以為人地係清泉 啲女妒忌佢先屈佢 周街都靚女啦
樓豬一個point都站唔住腳喎有舊ig轉英文名有冇問題以前做Sarah 做幕前用santis唔得?

一堆連登comment+一句利申識佢真人都係證據?
你同你老母互含過利申識你老母真人 冇乜大仇口不過成個屋苑都睇呢件事唔順眼
咁所以你同你老母互含過呢件事係咪真?
好撚正 即刻追返FH啲片嚟睇 多謝樓主介紹
唔明點解要係咁追擊佢
一句都駁唔到就開始人身攻擊
潑婦罵街咪你呢啲
唔係我話啲咩
你同santis同一間hall當你係hku出嚟㗎啦
啲對答成個band3讀唔成書啲mk妹咁
以為網上好似現實咁人哋見到你有塊閪就幫你呀
真係讀屎片
真係on99
我係兒登話我老豆係李+x應該都有人信
你出去開個po讚佢囉做咩姐
雖然我都唔鍾意佢
睇佢ig 咁造作就覺得好八婆
但係啲證據都好鳩
係連登cap留言就當證據
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞