有冇人有聽恐怖在線?近排係咁篤爆啲神棍

1001 回覆
331 Like 6 Dislike
咁即係無個真
我依家覺得反而司徒法正六壬神功最真
未聽重溫都搭下嗲先 原來近期咁精彩

電話冧把改運就咁聽都有3個人曾經講過 Cindy 周法緣 蔡偉雄

cindy聽親佢講野下下都去菩薩度聽經 疫情初期庵堂群組出事仲以為係佢果間 果排冇上節目 之後同有聽開既同事傾開 大家都覺得佢係棍

周法緣新年教親放8張100/1000落銀包、擺盤水係唔知咩位 水入面要放88個硬幣果d都一定破財 唔係壞電器就爛家俬

蔡偉雄聽落冇乜牙力

講起劉定立 早個零月聽重溫 有人打上去講左句搵過劉師傅點點點就比潘聰閘停左唔好開名 然後個故事好似話果位師傅做法事定跟進案件做唔足野 唔知係咪指佢
果時心諗 如果係指佢 人地個壇咁大 咁多客 點會同你d單頭客做得咁足

早兩個月call車 同個司機傾計 話佢有朋友打上去求助過 咁岩果晚嘉賓係女師傅定呂師傅 話可以幫佢朋友 第一次睇唔洗錢 第二錢要封老毛 第三四次就要跟plan收錢先清得哂

最近聽重溫 發現d人講野會避重就輕 都知佢鳩up多
jj, 肥師傅同馬法彤師傅應該真係有料同埋出心幫人
佢以前拍怪談都冇咁奸
依家個樣直頭恐怖
真 以前怪談覺得佢 樣衰衰
自從場運動之後 睇佢個樣 邪到呢
其實好睇神棍嘅定義係點
當然完全冇料到,冇法力幫到人又收人錢就一定係棍

但有啲師傅真係有法力,只係唔出力去做,或者叫你比好多錢先肯做,我都會當呢啲係棍
重要啱啱好49日拆咗佢
成個都係誤樂節目,的傻既先信。個的神棍睇親都好老尷同的街邊騙徒無得揮,演技有待進步
上個月有個guest話可以同守護神對話
仲有好耐之前嘅外星話
唔知係咪都係棍
守護神對話呢派不嬲都有,當中都有真有棍,
外星語就唔係好清楚
好似好仆街,可以講下係咩原理嗎?
馬法彤係咪成日上門曬聖水話清身個個? 我睇左唔係好耐 認唔到
芯芯都係
完全唔正氣 反而司徒法正嗰啲望落去都仲順眼
應該係depp cfu? 我感覺上呢個似有料到,上過幾次恐怖在線同Viu,講啲嘉賓嘅野都好似好準
之前好似話佢想食潘聰?
我覺得潘小文又太睇重某啲野
佢似係覺得就算做到野但收天價都係神棍
同埋佢個feel似係個啲小小野都睇唔過眼好撚見義勇為既煩人黎
其實普通人睇都一眼睇得出係APP....
7 師傳鏡頭前擺明玩膠啦
唔算神棍

鏡頭後佢做咩,有冇效用

就當時人先知
最初聽七仙羽呢個人係以前蘋果報佢搞個d on9放生團

聽完冇咩好感 但之後近排個套七救星就見佢爆紅左
根本咩掃民瘋, 羊條命, 乜拎拎, 李成窄全部都係神棍黎, 呃9人
張芯薰竟然冇人提人網年代呢單

https://youtu.be/7ZvwNcKzINw

比人話佢同空氣講數 屋企靈體冇走過
徐加晴一定係棍 冇料扮四條
司徒法正 聽講有D料
之前聽澳門朋友講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞