有冇人有聽恐怖在線?近排係咁篤爆啲神棍

1001 回覆
331 Like 6 Dislike
同你一樣,覺得係堅既,就個感覺大d
次次聽裸泳都諗幾時入正題
聽咗幾集就放棄咗
你哋呢啲半高靈同事應該感覺到,我呢啲正常人完全feel唔到,反而有時啲觀眾打上去,少少嘢又話覺得係撞鬼,聽嗰陣已經心諗:屌,疑神疑鬼
後來經啲師傅或者高齡人士查證,原來真係冇鬼,試過幾次都係咁,覺得自己尚算理性
邊有咁多鬼,疑神疑鬼多過真係有鬼
我都係因為想追呢單野,而成為付費會員
第幾集?
聽咗反而覺得個靈擺師傅唔似流,起碼佢講完個故事啲人話聽到疑似靈體講ok,仲要即場playback

我諗緊有機會係幫事主解決完之後,第二日佢自己再瀨多次嘢所以另一個師傅同佢講個故事唔同
預測得準,不過佢講野好悶
專講日本
咪儍啦
我應該未係半高靈,只係有感覺,因為我平時多數聽聲,唔會睇住條片,但如果聽聽下去到有感覺既位,就會有反應,會專登睇多次個段黎證實下感覺,試過唔專心聽都有反應,又專心重睇一次。可能幾集一次兩次咁。
有心人個單好正,唔評論真假,但個故事真係可以拍一套短編
係咪徐x晴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞