有冇人有聽恐怖在線?近排係咁篤爆啲神棍

1001 回覆
331 Like 6 Dislike
99%係阿7,深水埗好大機會係,已經暗示得好明顯
華人廟宇= 搵笨柒
多謝提供集數有得笑下
徐加晴檔野原來癡藍絲做
車公廟,天后廟,觀音廟嗰d會好d,唔係全部都搵笨既
留名
Google 橙新聞
唔記得,太耐無開過

間房梯形,個角落頭勁尖
師兄你應該唔識
唔理佢係乜廟,車公,天后,觀音
大部份under 東華 / 華廟 / 嗇色園

除咗一少部份係自己搞
以前嘅旺角水月宮為例,自從幾年前轉咗東華就好撚差
華人廟宇委員會= 黑社會
上次錄音交貨,阿Bob之後問可唔可以打返比我,我以為潘紹聰有聽到,咁我補充返d 野就算,屌佢個西,原來無聽過又要我講多次,捱住眼訓講到1999
我估唔到有人真係會信佢,
佢擺明係攪笑
老實講 舊怪談四大師傅都有料 , 怪談不思議手記 有時一個師傅帶住成隊攝製隊 唔通有野就仲夾硬上 ,有咩事真係佢孭飛 加上有部份隊員 好似叫Ken果個肥仔成日唔聽講 亂搞野 ,佢先講果句 出事架嗎 跟住就造到比人感覺冇料咁 ,但係你諗下拍咁耐怪談去咁多地方 點都有一個地方實有野 中過招 ,佢實有功力先幫到手 ,如果神棍一早出左事

司徒法正 六壬
林千博 六壬
簡信回 六壬
馬君程 佛教
佢應該真係高靈,見到同感應到,但係佢冇能力去處理,而又收人錢話會幫人處理,其實就處理唔到,咁即害左人
講真而家個節目d cfu多到泛濫,
又小圈子, 俾人督爆的係神棍唔奇,
但督人的都未必唔係神棍,
冇被督冇督人的亦都未必唔係神棍
上節目真係幫佢地搵到唔少,
感覺愈來愈變質就真,
之前未互督時都已經伏伏地,
開始左督來督去好似再肉酸左幾倍
你望望廟門口係邊個管理再望下入面全面係一條龍生意就知
呢個好嘢,深入淺出,講嘢又貼地,我成日睇
寺廟界鄉黑
代表膠層多謝你
屌你,東華唔係問題
你run得柒,燒衣包又唔得,祭品又執唔齊料又差

點先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞