有冇人有聽恐怖在線?近排係咁篤爆啲神棍

1001 回覆
331 Like 6 Dislike
劉定立開左自己個youtube channel但唔覺係搶潘聰d客咁嘅?

btw宜家最真係嘅應該係得jj同盧c父
佢有時講啲野,係真係識啲內行野,不過幾溝下,呢到撈啲果到撈啲
係去咗跟劉定立學法,3087集第一part尾段有講
用陰法去希望令貓貓跟佢嗰個應該係陳法齊,因為貓貓靈力應該真係幾強,後來貓貓頂唔順就搵咗劉定立求助,後尾直頭跟埋佢去學法,所以陳法齊師傅冇上潘聰個節目好耐
仲有Maggie馬法彤師傅
呢個勁
狂燥師姐
神棍仲有一個, 嗰集真係odd到收唔到科

3359集熊止千
所以唔多覺劉定立係奸
希望冇錯
租個普通有lift都得喇
即係佢講馬鞍山大屋拎嚟放租 住紅磡服務式住宅咁
佢講啫 好似比華利山騙案
睇死你班人信報紙佬唔去查冊
其實都好睇神棍嘅定義係點
七做事應該真係有效果,但潘小文覺得佢神棍主要係因為佢sell事主買好多貴嘢,同埋個法事其實係由佢徒弟做
第一時間諗起佢
個樣奸到 成隻狗咁
點知真係做狗
俄仔通靈大戰真係超好睇
勁希望香港都做一季
間唔時可以搵東南亞巫師入嚟踩場

推到潘紹聰睇到
佢唔係話炒電話號碼嗰個咩,cindy 師博嗰時最鐘意教人電話改運喎
我記得佢以前係怪談係SELL 西洋法, 搞下搞下依家又法科又盛
呢集我都記得
嗰段鬼片,開頭問咗祖師爺話唔係鬼
後尾聽到另一個高靈人士話應該係真係有嘢
居然180度轉呔,仲要死兜
g持
我都覺得劉定立師傅OK的
佢講既野又有啲藏密,又有啲new age (食飯感謝宇宙),又有啲東南亞,好溝
收人錢,但係解決唔到問題
湯師傅個時好明顯,突然無出現,個排仲成日搵佢去家訪,又過澳門捉,之後有人話師傅成日氹人俾錢,唔知係好有證據定點,之後就無搵過同提過呢個人

仲有殯儀張,話有人上到潘聰office追佢數,之後佢唔再提佢有暗串過原來條友係吹水大王
佢上次好似話車cam影到個個係咩妖, 但最後find out係photo effects app
電話改運好多師傅都有講,但係賣電話號碼就唔係個個有做,潘頭小文講緊嘅應該係蔡偉雄
真咩有冇片 如果佢係神棍
咁佢應該係潘紹聰咁多個嘉賓神棍入面最高質果個黎 個咩柒師傅 唔洗講野就咁行出黎都覺得佢係神棍
唔知呢, 我自己成日覺得佢講嘅野, 我上網都睇到番嚟咁
但咁直經講鳩野真係佢一個
自己攪左網台,同羅泳嫻,同埋講開日本野個個(唔記得咩名)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞