有冇人有聽恐怖在線?近排係咁篤爆啲神棍

1001 回覆
331 Like 6 Dislike
算命睇風水都太沉迷?
7師傅呢啲開始商業化變神棍 好似司徒法正咁
又係呃人搵食
我通常上YouTube 打恐怖在線 加key words 再搵返邊集上Edmond poon睇
1. 密宗。 你得閒唸下六字大明咒就識架啦
利申:9up

2. 唔清楚,基本上鼻x王做左d野先會比妖搞,普通行山唔亂講野基本無咩事,係估唔到無接觸過山果班,都可以隔空搞我

我唔係行內人士,純粹朋友先會幫手,所以無研究邊度有妖無妖
Thanks
我都係純粹好奇成日想知
唔會諗住去挑戰任何眾生
鼻X王
記得好似係司徒法基
佢一早係
唔知,基本上佢地唔敢埋身
佢上電視好有娛樂性 開心笑下ok 心境健康唔會特登幫襯
狗屋 日日成班精神變態佬係到
有聽過依集重溫 今年有人打去講巴打依個內容
個老闆係岩岩疫情開始同潘聰合作送佢啲products俾聽眾
向潘聰提返 佢都係無記性 唔記得依個老闆
潘聰話同依個老闆之間有個朋友牽線
話老闆屋企好猛 連工人都好驚 想叫潘聰介紹師傅 之後潘聰話老闆既野不了了之 亦無上到佢間大屋
睇完笑下無咩嘅
不過亂世特別多神棍
係我講既,本身錄左音又要我講多次,訓訓下先打來叫我講,講到1999

個工人我無記錯係車庫飛起左,你聽返2020 2月6果集

介紹師父都無用有幾個師父上去都搞唔掂,勁撚顛

有個師父唔係捉鬼既,上去睇風水都比野搞
講真你要背嘅成編祈請文供養文都可以記到㗎,唔係咩特別技能
好耐之前有個神婆又係成日做嘉賓話同鬼扑過野仲有冇出現
係唔係條友不停玩電話
講嘢又九唔搭八嘅?
印象中edmond好嬲
我諗都年幾之前嘅事
因為我都有一年冇聽恐怖在線啦
講講吓我都有印象聽過
想知係啲妖主動搞有錢人
定有錢人做左啲野冒犯到?
定有錢人屋企本身有存在係度?
其實佢哋本身係點樣成精成妖 係咪咩生物都可以成精妖?
佢哋會唔會主動搞人
有啲人傾家蕩產咁玩
又諸多禁忌
撳電話呢part唔記得
都真係好耐以前
好想搵返嗰集嚟睇
佢地個祖先好似同d妖deal左野,後人無跟,仲要起左個19 佛堂,唔撚岩規格既,激到d妖瀨屎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞