有冇人有聽恐怖在線?近排係咁篤爆啲神棍

1001 回覆
331 Like 6 Dislike
D師傳大部分都好撚神棍feel
不如講邊個係真有料
好似係,走嗰陣好似仲嘈住走
係呀 果集我都有聽live
佢離開myradio果陣係咪都係反住面走
聖木難燒
屌到底係潘聰有問題定同佢合作過既人都有問題
藍秀朗好似好多年合作都反面
應該冇人答到你 呢啲嘢各有各講
尤其做佢呢行大把三教九流痴佢上位
記得。嗰時新城cut節目時間,好似得返十分鐘,然後佢就去咗uonlive做,仲有兩個拍檔孤泣同Thatswhy,做咗一排就過咗老蕭度。佢走咗之後有晚節目uonlive老細開咪話佢反骨,亦有聽眾phone-in話好失望之類。潘聰兩個前拍檔就無咁激動,只係表示跟佢學到好多嘢。
真 意思都係叫人唔好做惡事 行得正企得正個人都冇咁心虛 運都好d啦
反骨係咩事先
如果普通跳槽有咩問題
係咪有個新香蕉姓秦既係老板?
唔係蕭生執人網叫佢自己開咩
lm
yes
舊怪談四大師傅
司徒法正 六壬
林千博 六壬
簡信回 六壬
馬君程 佛教

老實講 舊怪談四大師傅都有料 , 怪談不思議手記 有時一個師傅帶住成隊攝製隊 唔通有野就仲夾硬上 ,有咩事真係佢孭飛 加上有部份隊員 好似叫BEN果個肥仔成日唔聽講 亂搞野 ,佢先講果句 出事架嗎 跟住就造到比人感覺冇料咁 ,但係你諗下拍咁耐怪談去咁多地方 點都有一個地方實有野 中過招 ,佢實有功力先幫到手 ,如果神棍一早出左事
睇脈輪果個Kathy好似幾堅咁
代入佢個角度都明明地
個老細當正自己係鬼王既救世主
冇得講鬼故就開個節目俾佢
事前應該傾左好多細節
唔係點會無啦啦係度開咪
佢一定係有d期望
但自由社會遇到更好既伯樂走亦正常
屌黎屌去呢d野冇得好講
呢個好似好多人都唔知,仲講話大頭怪嬰好恐怖,由始至終都覺得好假同好悶
佢係由新城>Uonlive>my radio>香港人網>自己開好大個網?
我記憶係
以前有課金
呢幾年比較少聽
咁屌 我走我一定出面有更好選擇先走啦
你俾唔到人地俾到既我我咩原因要留低
除非你話我真係欠你人情既 人情野其實邊有得計
再者打工無人需要同老細講感情
邊度有detail講係假?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞