有冇人有聽恐怖在線?近排係咁篤爆啲神棍

1001 回覆
331 Like 6 Dislike
live緊
係咪無人打去報貨
子羽要接呢個電話入去
平時聽7 cfu 講嘢唔洗我俾錢就ok
要俾錢睇就真係唔會搵佢

八字其實可以自學
上網睇八字排盤
睇自己時柱年柱月柱日柱下面係咩 再上網搵
流年流月盤就另計
洗霉氣
佢個樣唔多係富貴相 有錢係人哋講唔係自己吹
不過佢係做足功課兼好識do個個派利是完全冇得彈
記得 我都聽到
我電話跟佢改,未叫銀行無錢過
唔覺唔覺反而做得最耐
有心想起檔野反而做唔長
潘聰係真係做主持 不過個節目係靈異野咁解
人地係想做靈異野 但根本唔識做電台做主持
我估應該係咁既分別
雖然知可能會令你再賴野
但都想問可唔可以講
唔知點解近十年真係無乜人會打上電台分享個案
感覺好多野好似無以前咁恐怖
係咪香港人工作愈來愈繁忙 都留意唔到身邊奇怪事
路芙我YouTube有時會搵舊恐怖熱線黎聽
路芙最大缺點係 佢唔係唔信有鬼 而係同大眾tb同一共通性格
咩都好硬直死牛一面頸既語氣去講野同回應
同埋感覺好多時佢係抱住駁斥既心態去應人
而唔係順住個勢令對方講得易聽啲
但早兩個星期好似都有聽到Edmond 提陳法齊
係friendly 咁提
但我都想知點解佢咁耐無上節目
記得最新期個集好似有男人打上去講完故仔jj 問佢有無紋身
男人話有 JJ問佢紋咩圖案 男人話你指邊度 Jj好似問腰間 男人話我腰到無紋身 JJ問咁你邊度有紋身
男人講完JJ問係咪紋左咩咩咩 男人答唔係

成個對話我諗緊到底係用咩角度去諗先最合理
呢啲咪做主持囉
有好多人做主持仲情緒化過聽眾
我真係唔知你做乜
有無人睇緊今晚?呢個師傅我咁啱今日重溫好耐之前一集又係佢做嘉賓
呢個師傅講野感覺幾正路
jemdogdog講鬼故同罪案野係幾吸引 佢同潘生反面唔再合作真係幾可惜
另外兩位講野真係會悶到訓著
竟然
我個時仲好細個 每次都係夜晚醒起扭下收音機睇下會唔會有呢個節目先會聽下
後埋睇到恐怖熱線大頭怪嬰 剩係知有潘聰同路芙呢個會做主持 我都未識人情世故 唔知佢兩個相處點
依家大左睇返會諗佢兩個係咪好拍檔 但好似未見過潘聰再同路芙同台
其實啲人同潘聰反面係咩原因
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞