有冇人有聽恐怖在線?近排係咁篤爆啲神棍

1001 回覆
331 Like 6 Dislike
課咗幾年,佢係要做效果,做靈探有鬼效果仲好啦
老實講 好撚悶
我都係間唔中課一個月
覺得唔係講緊7師傅
佢應該講緊另一位男師傅
邊個男師傅?陳法齊?
點解我會估係七,
因為上星期潘聰節目打俾AP ,AP最近同關寶慧主持有線新一輯怪談,講講下潘聰問AP嗰集有邊個師傅,AP好隱晦咁話邊個師傅就唔好講,後尾我睇返啲報道原來嗰日係七上咗有線個節目
我覺得係女人黎,JJ扮嗰個師傅「唔得呀 我好頭痛呀」好似扮緊女人
諗起有集講星靈語果個
7師傅擺明係玩膠
佢已經主動暗示左俾你知佢係神棍類
仲洗唔洗爆
唔記得邊集係個男嘉賓,d觀眾話張相有靈體
跟住個男嘉賓就扮撚晒野話又好似真係有喎
淨係鐘意聽鬼故岩唔岩聽呢個channel?
潘小文明顯講7 師傅
深水埗同最出名薯仔種生機
所以Edmond 個樣先咁尷尬
潘小文仲笑佢同人哋係朋友唔敢講
周法緣?
我最唔明點解會有人睇個肥婆減肥
Edmond 成日整啲嘢圍威喂
琴晚咩100日減肥完 完全冇分別
最鍾意聽佢講神棍
我心目中完全無當過7係師傅 琴晚仲喺度諗係咪會出事㗎嘛
阿七唔係神棍來,佢睇落似玩膠,但佢幫人做既法事係真work,佢講既野都係有根據,識多啲法科理論就知

佢本體法度唔強,又未必即時睇到同check到野,不過佢搞完一輪儀式之後做到野有效果出到來
我啱啱search 7師傅地址
真係深水埗
https://www.facebook.com/456848697763445/posts/4512500878864853/?d=n
靈探我反而唔睇
畫面又濛又暗 收音又差 攝影又唔係好睇...
睇入住請敲門睇得輕鬆D
有冇例子講嚟聽吓
JJ個集,盧cfu係chatroom暗示咗係徐家晴
前日個集講個位,就鬼王話其實同佢唔熟
佢而家都唔出外景,應該係上一次比人屌器材差屌得太勁
我嗰集就係冇睇live
咪即係7cfu
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞