有無巴打有玩開銀器?(23)爆PO唔好搵,爆PO唔好開

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
訂過一次都搞咗三個月
去佢到試就冇死,自己度易出事

新手想問吓依隻係咩牌子 幾靚
應該係First Arrow
唔想想百川要去到台灣先有其他選擇
Dawn rise 有幾多款揀
除此之外只有皮繩

Loneones 係貴, 佢個價都夠你買其他牌子入門set, loneones 個bell 買完仲要搵其他野襯, 除非你買m
不過佢真係 one of a kind

你可以咁諗, loneone 自稱佢d 銀有加platinum 所以貴d係有道理既
想問下,香港本地師傅嘅質量如何?同埋價錢高唔高?thx
最後買左24吋 真係需要時間適應下 但唔洗除扣就除到落嚟真係好方便
大家條繩個尾會點處理?有冇打結教學?
條尾都有小小長度
恭喜入手
我有時換吊墜都驚成日拆個扣會搞到鬆左
咁又應該唔會嘅果個Double Lock都穩陣

btw其實20同24吋都應該算係黃金長度?
應該係 我單戴大劍/ 1大1細十字 覺得啱啱好
想知你一大一細十字點玩法 可否賜圖?

咁樣
大十字真係駕馭唔到 我只玩到細十字
單載有石baby fat

依家得隻Small Cross 諗緊買粒細22K十字自己買隻銀圈直接勾落去條Paper Chain D窿度
你呢條係24?望落好似有啲短
網上圖嚟不是我 佢呢條20嚟嫁清
唔怪得我見你話買咗24冇理由咁短
你下次去門市 可以順便試吓個大十字
我覺得靚過襯細既金十字
BTW Paper Chain其實好多細粒野都過唔到 想襯隻Baby Fat又過唔到 但用Roll Chain穿Small Cross又太幼唔Balance

岩岩開始玩銀
係vinavast見到依條lone one’s好似幾nice,有冇巴打熟lone ones? 俾d意見,好冇

Thanks

圖from Vinavast
但咁粗既鏈 襯咁細粒既野都有啲怪
真心一問有無清真係試過係Chrome Hearts訂貨係咪真係要6個月咁耐?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞