有無巴打有玩開銀器?(23)爆PO唔好搵,爆PO唔好開

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
20吋 Roll Chain $2600
20吋 Paper Chain $8650
BTW無信仰真係唔建議入坑 依家個價太OP 完全離地
可以加多個大既 1大1細 幾靚
今年既價錢?貴左好多
Yes 新鮮價錢
CH鐘意真係唔好諗 下年個價又唔同 又易冇貨 以前買baby cross都係2000幾到 而家加價到起碼3000頭

幾年前買落 我諗今年呢堆應該要過10皮
有時無貨果要訂半年果D都係SA噏,有次睇中隻吊墜個SA話個款一定要落訂訂貨 唔係一定無貨咁話… 過兩日咁啱行開落去順手睇下 果款吊墜已經出現係櫥窗 比全訂等半年 成件事都唔Make Sense

利申:有課過T-shirt 飾物 都係見現貨先買
CH forever ring 係咪通常無現貨?
Loneones 珠鏈真係幾抵買 $2000落樓
唔想戴fancy咁重嘅時候戴下珠鏈都唔錯
早兩日半島見到有Floral Cross Ring同Cemetery Ring 唔見有Forever.
今個月去過見到有
有啲話訂6-8個月 有啲又話3-6個月
去哂兩間分店睇最穩陣
邊間? 搵日去睇睇先,知唔知幾錢左右
半島 好似3千幾
加左唔少價
其實D SA都睇你買咩 試過現場問條Fancy Link手鏈2萬幾就即刻打電話去第間鋪問有無… 買幾千蚊野就麻煩你自己行晒兩間鋪搵一搵
同一件貨 同一間分店 但唔同人
同埋打電話去另一間都唔準
正確… 所以我真係麻麻果班八婆SA
新手一問 有無師兄師姐知道臂環邊度有賣

係戴係上臂個隻,維京人咁樣嘅

my tg: https://t.me/Mercycooker

想買條key chain
有牌子既銀飾既都印象冇臂環, 就算有應該都只會係限定品
你cosplay 既不如淘寶算啦
長用既你搵本地師傅定制好過
我上次買粒Harris 都幫我打去中環留wor
師傳?有推介?
睇人
未必個個都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞