有無巴打有玩開銀器?(23)爆PO唔好搵,爆PO唔好開

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
算啦,要谷本就直接買V記,簡單d。
本身戴緊bell 加box chain,
呢排想加條毛,應該照用返條box chain定係買過條鏈?
想問一下tq羽毛粒松石裂左係咪無得救

冇得救 當石紋算
想問post頂「Albatory 香港有代理 : Vinavast,亦可以係instagram搵本人買」 個ig係咩
咪就係albatory
你有無試過㗎
唔該請問大家帶羽毛,條細角鏈一般配幾長?50cm 係咪太短? thanks all
見albatory_hongkong 都叫人去vinavast買所以先問
一般情況50係無問題,只係睇個人喜好,有時肥d,頸粗d,著咩衫都影響,所以最好現貨試一試上身先再決定50定其他長度。
thank you 師兄
之前問過一直無覆所以以為唔係搵佢
點都好 唔該晒
第一頁總資訊一定要講多d購買到嘅方式出嚟等新手知,所以會講埋ig dm本人,隨住時間好多職人都轉型,以前搵到谷本,而家佢多數唔應機,所以方法係有,但你都買唔到。

上面師兄都問過一次,我都係建議V記算,原因係手彫近年已經等貨到離曬譜,最少等3年,亦都唔知谷本而家仲有冇心做手彫,所以只買開模貨的話,咁買V記係最實際。

希望可以幫到師兄,或者有tg/signal 都建議入下group睇吓,link以前有師兄Po過爬文會搵到。
師兄真係唔該晒咁我諗都係去返v記買
想請教巴打們,知唔知邊度有得買legend果隻款嘅唐草戒
DC
仲有?睇佢ig同個網都好似冇
踩上dc買啦
想請問各巴絲有冇教學/方法綁鹿皮繩淨係用紅珠唔用輪
你講緊頸繩定係 下面條條fing 果兩條野?
頸繩呀,下面fing下fing下小弟未到個個level
有無巴打放FA
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞