有無巴打有玩開銀器?(23)爆PO唔好搵,爆PO唔好開

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
萬七港幣左右
件件都睇得出唔同係因為手工參差, goro's其實你細心啲咁睇都有時會唔同, 但個差別好細同埋只會喺某啲特定要手工做嘅位出現, 所以坊間講分真假真係好多都得啖笑
想請教一下deltaone係咪可靠?價錢算唔算天價?謝謝
輪勾戒毛鷹,唔搭單啦
冇話100% 可靠
價錢算天價
請問take5 啲銀行o唔ok ?
完全唔識,想買黎送比朋友,預10k左右
打算2毛+銀鏈,有錢剩就再多件小配件
銀器
同問
我好遲先pm
Take 5嘅銀器叫First Arrow(FA),係一個大牌子。如果你朋友係對日本銀器有認識嘅應該識,毛唔算特別靚,最特別嘅作品應該係佢地出嘅弓箭,睇你朋友係咪只鍾意毛啦。如果有興趣會長玩日銀嘅話,FA毛應該好快會滿足唔到你朋友。
佢平時鏈都唔會戴,完全唔用飾物嘅人,
最多戴隻錶,諗住配搭得簡單啲送比佢試吓戴
朝早8點幾
著衫style 呢?
日銀唔係咩style 都襯
一萬筆直可以唔洗局限起日銀
可以考慮下一啲"較易一眼認得"既牌子
例如lone ones, BWL
著吓啲print Tee pocket tee ,supreme stussy 咁
冬天見佢會著吓ma1 ,橫須賀外套
褲就牛仔褲,束腳褲
應該都算連登仔口中老潮童?
streetwear 都襯到日銀嘅
不過如樓上巴打所講
first arrow 毛真係好一般,
要買FA就買signature 嘅箭
毛嘅話可以揀下其他職人品牌
我見take5 有現貨,可以睇實物配搭吓,
因為我本人對銀器0認識
0 認識可能真係上網睇多啲先
玩毛要識襯先靚
兩條毛要夾,仲有輪呀 牌仔
再細到去銀珠等等
其實有好多part
我自己本身無用開,
諗住情人節禮物送比佢試吓,
不過見你地唔係好推薦FA啲毛就考慮吓其他嘢
如果係呢個style咁日銀啱佢啦,羽毛算係最易carry。

有現貨羽毛睇嘅日銀店除咗Take 5 (FA)之外,仲有以下:
Vinavast (鷲見太郎、Albatory、Hozho、Fateco.)
Dresscode (Legend)
Boulevard (Studio T&Y)

三間都有ig,可以上ig睇下羽毛嘅搭配,可以ig dm問先,事關日銀無現貨要訂的話分分鍾都幾個月,到時都過咗情人節。
我都有爬過吓呢個post,所以先諗去take5買現貨
咁你冇戴開,又冇乜研究,take 5D毛都大路嘅,你咪上去睇有冇合眼緣,而家有七五折,同日本個價都差唔多,啱咪買嚟玩吓囉
我買黎送比人,所以問吓你地玩開嘅建議
呢個牌子值唔值得買咁姐
不過都多謝各位巴打意見
買隻戒指買大左
有冇辦法搞?
戴落手指公lor
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞