有無巴打有玩開銀器?(23)爆PO唔好搵,爆PO唔好開

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
起入面痴膠紙/白膠漿得唔得?
咩料
一係戴其他手指
一係當頸鍊戴
一係賣出去
今日BH嘅幸運兒係咪連登仔
咩戒指
無聊數下自己見過嘅日銀牌子,某啲搵唔到職人名
有無巴打仲有其他介紹?

Goro’s 高橋吾郎
Wing rock 前崎力樹
Stop Light 高山隆
Blue hawk木村佑介
Horizon Blue 平塚隆之
Legend吉原直
Dear Blossom 松井直毅
Studio T&Y 村田高詩
Taro Washimi 鷲見太郎
Ken kikuchi菊地健
Albatory谷本浩平
Arizona freedom 古藤田貴也
Larry smith 林田喜文
First arrow 伊藤一也
Tady & King 田尻種彬
Shun silversmith 加藤俊
Studio Matilda 松田知之
Wild Wood
Bridge jewellery
Fate.co 文野榮治
Hozho 有川貞洋
Keep Koichi
God suns 依田恭幸
La Key 木賀
Wakan silver smith 草平佐藤
North Works橋本毅
Mt. Hill 益子岳
Lucky John 鈴木誠一
Jango 金丸晉也
Kazoo
Atease
Came one 龜尾直樹
龍頭 光嵐 小平岳夫
Dura flow 杉山孝博
RedMan 石橋征道
TheSun Japan
Sunshine studio高瀨豪太
Silver dollar craft 千葉章弘
吉原
Btw隻手指凍左同暖原來都差好遠
正常果時啱啱好,凍左就鬆到要痴膠紙戰厚先啱
IG 成日見到高瀨豪太
覺得好業餘
如果係三連 唔啱戴可以收
我起內圍痴幾層透明膠紙整翻厚算
Btw出到嚟效果都唔錯
我隻ga都係,有次唔發覺鬆左帶上手就出門即刻跌花左
冇整唔見都偷笑
之前有師兄會用串朱耳繩個啲線打結,再燒一燒先實,如果唔係會自動鬆。隻戒指大咗1-2個碼非開口戒,可以綁一綁。啲線可濕水,會乾。但綁耐咗,綁既位可能會變黑。
應該寄,之前買福袋都肯寄去集運倉。
但綁左線都幾影響外觀
遲啲可能試白膠漿,但so far暫時膠紙冇穿崩都算係咁
前崎力樹
Google translate 咋我
我晏就7點係咪無望
9:30am報到
未到我
等下應該有機會嘅
近呢2次我都有pm,上次覆都唔係俾落單,係話好多人要慢慢覆,之後就無下文。今次直頭無覆,知道有其他人連續2次都落到單,好大機會都係熟客優先。

都好渺茫,而家貨期都去到9月,好快到貨期去到年尾就cut落單,到時又要等下年先訂到。BH落單隨緣啦。
我都係上年問過一次佢覆我唔接單
之後就係今次咁啱朝早見到就問多次
跟住就覆左接單,我都係佛系訂到就訂無催過佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞