有無巴打有玩開銀器?(23)爆PO唔好搵,爆PO唔好開

1001 回覆
5 Like 6 Dislike
吉原xl素毛 ,素naja 加條鏈 6千應該都搞掂 仲可以做埋vip
除左goro's 其他牌子好似都無乜點炒
咁素會唔會好快唔夠,我寧願買條岩心水既大羽先,再慢慢砌
睇下昇日屋咩價囉
咁咪出手
唔洗刻諗去抺 由佢自然變黑
第一樣可以先諗咗用皮/古布繩定係鏈先,因為兩者價錢已經差好遠,再其次諗要唔要同牌子一set過,定係雜牌(雜牌去萬安行買鏈會平過出面牌子自家出嘅鏈),最後先諗要咩毛,前邊第一、二樣節省嘅錢可以多d buffer買心水嘅羽毛,素羽或者少金嗰d都好好襯,買羽毛建議都係去門市睇咗實物先,因為睇相同揸上手/帶喺頸嘅感覺好唔同。

建議真係set budget買嚟試下先,真係鍾意先好一步到位買貴d嘅羽毛,同埋唔好完全當銀器係升值投資功具看待唔係好多牌子可以升到值。
萬安行 50cm角鏈大約幾多錢?
前幾日上yahoo jp 買隻鷲見手鐲 終於準備寄出了
我未買過,唔知道
買左邊隻
普通點金鷹
但平過香港好多
爭幾多?
鷹毛好似唔多襯
睇自己啦,玩TK一係就好快會唔滿足…玩其他牌子,一係就平買平賣叫做認識下銀器…
So far未賣過手頭上嘅銀,每樣都有佢特色。
睇多d牌子先再決定,遲下又有消費券,銀器店都多數有得用。
睇牌子
TK真係唔多掂

呢個3千左右 用red card 再平啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞