裝修搞到好頭痕

499 回覆
16 Like 144 Dislike
可以,後加手工好揀岩磚,隨時睇唔出。
見佢fb啲圖係有幫其他客做櫃,亦都有幫其他客翻新全屋門,櫃呢方面都無問返佢因為都搵左另一間,門呢方面佢就話佢無乜賺 所以唔做又話我地一開始同佢講價,咁都係問下佢收平啲得唔得姐唔通開哂價我都話ok咩
多謝,d料就放住上去地磚先,太重裂左少少唔該你比錢,起過買料再鋪,thanks
開頭無諗咁多,以為佢真係無做開所以唔識做
咁樣已經唔可以用黃嚟說服自己繼續用佢啦
防水係個底層,基仔唔會專登做防水。
裝修咁大壇嘢都搵黃店
而家諗諗下好似故意同我唱反調
叫佢整天花呀牆呀呢啲先,佢就話整地先好啲
叫佢等廚櫃公司裝左先整假天花,佢又話整左假天花先好啲
黃唔係大曬,要有質素
咁正常應該幾錢先合理?
佢話我好多野問,又話無客會對佢咁唔信任

我話我識就唔洗問你,同埋點解唔可以問野
佢就話係唔信任既行為,再話佢有好多客途中放手交比佢地,問都唔問,收貨仲要好滿意
$600-800呎價
所以我都無再勉強佢接,廢事佢勉強接左鳩住黎做,雖然而家都好鳩
20左右
佢就係post實例,影返啲裝修單位出黎,影埋啲客比佢既thank you card之類
工程來講家居裝修好多搵笨柒 欺負你乜都唔識 拖得就拖 反正錢已收 等你發老脾屌柒佢就離場 筆錢係追到 好似告班狗咁 用你精神 時間 錢 先追得返
而家差個假天花同油牆咁上下,得咁少野有冇裝修公司會接?
唧791咪得
咁我咪平左成半??
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞