裝修搞到好頭痕

499 回覆
16 Like 144 Dislike
間裝修公司成日無耐性,問多兩問又話我唔信佢
一時又發老脾話會喺價單刪哂啲我唔信佢既項目,叫我出去搵第間做

廚櫃公司又話比佢裝左廚櫃先做假天花會好啲就同裝修公司講,佢又發脾氣話點解唔係比佢做左假天花先,又話我信人地唔信佢

到企缸又無幫我喺個邊做基仔,浴屏公司同我講無基仔好易漏水,而家都唔知點算

請問有冇人知假天花係咪應該最後喺廚櫃完成先做會好啲?同埋企缸如果無基仔影響大唔大
求解答
自推
頭都痛埋
點解啲裝修公司咁串
見佢黃咪搵佢
前後比左兩期喇
整到咁上下你再搵第二間做囉
咁咪出去搵第二間。
利申:裝修期間叫佢回水換第二個師傅執手尾

錢唔係問題,我接受唔到hea做收全部錢。而且一的師傅仲係咁ban你意見,好似間屋佢住咁。最憎呢type。例如個蘇制想校呢度,就會話好少人咁校。我直接爆佢,關你咩事?
點解拆散晒做,想慳錢,就係要自己做埋聯絡安排工程先後既工作。
有次我send張浴室假天花圖比佢睇,同佢講想要咁既款,問佢做唔做到,佢話佢地得鋁板做,但張圖我都唔知咩物料,只係想講要果種色果種設計,佢無啦啦發癲話全港都係做鋁板,無其他物料揀亦都做唔到我想要既款

直接話會刪左個項目,叫我自己出去搵做到我想要果款既公司,之後我屌鳩佢話:我有話要你做圖入面既物料咩?我都唔識睇係咩物料 而家係話你知我既要求

之後佢話刪左呢個項目,唔會做,叫我出去搵
但其實企缸邊有基仔係咪合理架?我都唔知佢無做基仔係咪有問題
開名保平安
連我果陣上佢office傾報價同比訂都話我係唔信佢間公司係正常先要上去睇,咁唔通約佢喺是但一間cafe傾咩 on99

比訂果日佢又唔講,事後同佢嘈佢就撩返果日黎講
冇基仔即係企缸同廁所撻地係同一水平?
我已經頭痛左好多日,諗住同路人先搵佢,驚再搵第二間又中伏 都唔知搵邊間好
個企缸起高左,但個邊邊無圍住,今日去睇浴屏,浴屏公司職員睇完圖就話無基仔喎咁樣裝完好易漏水
唔係好明點樣冇基仔?裝浴屏定浴簾
浴屏呀,浴屏公司話無基仔墊高個邊,個邊頂唔住啲水好易漏到成地都係
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞