裝修搞到好頭痕

499 回覆
16 Like 144 Dislike
乜都唔識你都搵佢做,仲有乜好講。
ON9仔先黃藍行頭你估食餐飯呀? 裝修下下幾十萬起跳 你睇黃藍先?
仲要比個無牌水電工黎搞我單位水電,事後發現左,屌鳩佢先比返個有牌師傅我其實果下應該叫佢躝搵過第二間
點解會咁撚平

通常見親人做都大慨 $1000 一尺左右

咁一分錢 一分貨啦
我上次個裝修師傅, 收我$3500 x 3, 做兩個廁所+廚房的鋁假天花, 最後又話天花多角位要加價。。。。 最終我請了一天假,用$1800 去砵蘭街買料, 自己搞掂, 之後個裝修師傅 知我自己識做 ,都唔敢亂嚟。

我同個裝修師傅都嗌咗幾次交, 最後找 八萬蚊 尾數時, 我玩失联 兩三個星期, 吹到個裝修師傅 脹脹, 出返道氣。。 最後我都有全數找清
去迪卡農買裝室內露營
你係客 你咁撚廢預咗俾人壓住㩒錢
裝修佬大部分hea做 鳩做就算 再屌你唔識
你焗俾錢
直接起個基仔圍邊都得,呢個後加唔算難,靚唔靚仔就睇你揀料配唔配得靚。
佢話會搵野好好遮住個地,叫我放心,房既地磚已經鋪好我當初都有問佢係咪應該最後做地,佢話到時驚整花塊牆
你係公屋定乜呀? 私樓就搵附近做開嘅裝修鋪啦 起碼做慣做熟
裝修界有無咩fb啊,換另一間再上去唱衰佢啦
最憎問少少又起鋼,做出黎又唔係好既
唔開名開post 托柒咩
真 鏡櫃廚櫃呢啲唔係突然既idea 一早知佢做唔到應該搵返間做得齊
係呀頂!浴屏框!我諗左好耐都諗唔到條邊叫咩名個浴屏公司職員就係話啲水會喺浴屏框流出黎,因為想做趟門,佢話會漏水
呢個價錢死得啦
你開個名黎睇下
依個真
浴屏下面不嬲都要有基仔

覺得間野係唔多識野同埋暑假多單唔怕得失d客
Ching 祝你好運
開名啦,而家好多人扮黃呃飯食
我都試過比自稱黃既腦細拖糧
佢真係閪到癲
櫃呢D依家9成9係大陸訂造加裝埋,
唔好話裝修公司,一個普通人淘寶都做到,
話唔識做根本唔想接張單。
開名啦
未開工果時有打比佢 同佢講撻訂唔做,想搵過個,有講明因為佢態度差同埋乜鳩都唔做,全屋換門又唔做,廚鏡櫃唔做

之後佢就態度好轉左,又話真係唔做都無計啦佢自己賠錢比啲師傅,因為book左幾個師傅啲期,要出糧比佢地,又話我啲訂金都唔夠賠,講講下佢又道歉

然後我就on99咁話咁算啦你繼續做啦 後日開工見啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞