裝修搞到好頭痕

499 回覆
16 Like 144 Dislike
少少濕好少事者
等換衫唔洗成地水就ok啦
慳啲啦支那狗1800蚊買料 on9仔
開名未
冇基仔d 水咪流到周地都係
香港搵間正常既裝修佬真係好難
之前隔黎屋比幾十萬出黎裝,d 手工差到仆街
訂做既家俬,個櫃都可唔平,勁難關閂
我老豆都忍唔住幫佢執返
但泥水油漆呢d 麻煩野就唔係咁易執到
趁仲係早期,真係唔對路就換咗佢
𠵱啲閪店就開名啦
掛住黃店個牌頭就亂鳩咁黎
本身同你諗法一樣
都覺得design果個on9,轉個頭就發霉啦,不過你係客,咪做囉
點知做咗好多單,全部過咗幾年都未出事
佢間鋪喺邊先? 屌你驚頭驚尾抵你比裝修狗玩鳩啦
屋企本身做裝修,住家商鋪都有做
發達就難d, 但一路都未試過冇工開
就算肺炎時,個個冇得去旅行就會裝修下屋企,同埋d 鋪頭成日做唔住,下手又要裝修
所以呢行都做得過既
唔洗搵裝修中介,你搵完你都一肚氣。最好有朋友屋企裝修完,你覺得佢師傅手工好價格合理,求朋友介紹罷啦
不認同。貴都可以唔負責任 + 殺到你頸血。平都有好多好師傅,最大問題係你覺得畀左錢就唔洗跟就肯定賴野
我用開個裝修係即場度尺据木砌櫃
而家係咪好少有?
傻閪 成撚日中伏仲搵相熟? 抵撚你死啦
加多塊吸咀係咪解決到?

整兩張相su
support下樓主
啲閪裝修佬係唔撚蹤得架
樓主講左咁耐都冇張相,分分撚緊你班友仔
天牆地呢個次序 有泥水野唔會咁做 你之前聽係咪因為鋪地板
樓主, 廚櫃公司有冇同你講清楚 佢頂櫃有無留位俾裝修師傅落骨上鋁片? 定係 你預 廚櫃 頂 內面都係天花 啲骨照上牆?咁嘅話 上左櫃師傅點落手做? 你要講得清楚啲喎,如果係 廚櫃公司無留位俾下家天花佬撞骨,你又要師傅個邊 上左櫃先 做曬成個天花 師傅話唔做都係正常
其實係,依家個問題係裝修佬爛尾係冇仇報,你d錢係送左俾佢,試下你老細幾個月唔糧俾你,都係咁上下銀碼,如果中介係有品牌包完工,我都肯俾貴少少
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞