[FIFA垃圾驚] 車路士球迷開季討論區

1001 回覆
4 Like 7 Dislike
希望毒可以趕到呢場波
得我覺得姐
邊有勁嘅教練會肯
你估果個係格蘭咩
我搏你天才波點解唔搏你做到我平時訓練嘅野
甚至我唔覺得雲盧kai係無練過
捷狗最慘係撞正朗sir紅色向上
咖啡麥精有低糖版,我日日飲
你講先知有
咁唔要麥,淨精
佢今場出得黎都幾閪
如果佢兩個都唔fit,輪著踢操狀態都仲可以,而家牙朗太fit
捷狗 唐狗 少少機會都冇 好撚野
仲有今場椰同猛個分邊力度尺寸都好閪

尤其係椰,冇壓力下分比詹成日都人前波後,詹要停低拎番,已經拖慢左一兩秒比對面塞位

至於Transition 速度,如果場場都可以好似上場第三球咁咪冇問題
但果球都係椰閪左90分鐘之後抽到ssr比左個打穿哂既直線先做到
雲後備出黎真係好驚
可能我記性差
佢好似無做過後備殺手
出親黎都膠下膠下
俾你
唔可能差得過近排嘅椰狗
我係覺得杜曹好似學你咁講 修蛇同袋換走既經驗 猛狗真係閪到咁應該一早換走左

留得佢係場上面猛狗就仲有佢既作用
係retain possession,位置上,防守上仲比到貨

不過算 我都明佢地覺得佢態唔好就要換走既意思
Agree to disagree
傻咪換左椰
呢下靚換啦 傻出黎效果有目共睹
我concern 係雲換猛
一樣,換佢出嚟跑姐,今場mm咁差
同埋唔知concern係邊,你話雲會空龍飛機,今場mm一樣好多低級錯誤,換個人駁吓係嗰一刻好合理
冇啦 我覺得3中堅+regista 好難可以有快既transition
呢幾場高仔多左長地波先加速到

同埋隊波呢家一個有take on能力既人都冇 好難搞
多數呢啲人做x factor 先幫手搵到缺口 如果買到hakimi就好
本身想比美隊/袋打個翼衛係可以有過人能力呢個idea係幾好 但佢兩個啲防守真係搞唔撚掂
護波控波功夫差幾皮
今場又無空間比佢跑 對面大巴死守
你話對鏝對下體對利搵佢打反擊都好使好用嘅
如果你咁講
我地入左粒唔係更加要用雲?
贏左粒對面要焗攻,雲咪有空間反擊

如果對面怕左雲既反擊唔敢太Aggressive,咁咪一樣有佢
既影響力,點解一定要用猛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞