[FIFA垃圾驚] 車路士球迷開季討論區

1001 回覆
4 Like 7 Dislike
呢家圍住盧卡古既 我淨係覺得有plan A
一係就好似上年咁雲傻猛 但呢家係想換走猛
咪就係話頭60分鐘證明今場行唔到,咁咪應該轉踢法,就算無練過都好都一定好過繼續比佢兩個鳩踢
咪笠水好喎
錯過咗hakimi好可惜 唉

當你隊波嘅助攻王係timo嘅時候,已經證明隊波創造力好差
有咩好拗
你咬死得一個form
我覺得可以轉form
有咩可以傾到出黎
所以大家個point咪係冇人踢到咪換個有態啲嘅去轉戰術去3412囉
無練過先係鳩踢

呢家最多係進攻做唔到果腳
屌佢老母連尼住
Ok咁你去訓
人地唔想黎
巴黎人工又開得高
可以點
雲傻盧唔得?普通球員嘅戰術智慧要佢正常攻20分鐘唔撚係要練翻兩星期啊嘛,臨場嚟睇證明開賽前嘅準備唔work咁咪換人,繼續比佢兩個咁踢都唔會突然踢到套form出嚟㗎啦
佢係話佢覺得冇練過盧雲傻既Pressing
啱啊,就係點解唔駁吓球員嘅天才波都要繼續比佢兩個繼續曬哂啲波
我上面講咗今場中後場係頂級,你可以話換mm會差咗,但係560分鐘個段係圍住嚟猜,根本唔應該擔心會唔會差咗,甚至唔覺得換一個人會由頂級跌到唔撚識守波
咪撚訓啦 繼續傾波
不過詹真係可以考慮下轉RCB,不過唔係呢家
練好個位置感先睇下打唔打到
我估上季季尾杜狗都係咁諗,所以打完李城都試左場
出波真係一般,但身體質素同單防都還可以

打翼衛冇助攻力成日回傳真係好惡搞
進攻果方面我覺得係可以唔洗fix死

但講緊防守 岩岩69分鐘入波
杜曹平時正路㩒制大概70分鐘開始

如果盧卡古冇入波我覺得雲狗係會換入黎
但果個moment入左波 杜曹應該淨係得返諗防守
瞓先
咁傾真係冇咩結論出到嚟
拎住盧呢種有水平嘅中鋒,隊波都唔能夠俾直線造波餵佢
好撚失敗
我想講5/60分鐘已經要變
我真係覺得冇
我覺得佢唔係完全無,但係佢唔係好敢去
Chiesa need Chelsea
Buy Chelsea la diu
但果段時間係圍住踢 算叫做攻得最順果段
如果我冇記錯
剩低9個人要幾廢先會無咗mm完全唔識pressing,唔反對會無咁好,但係當時圍住猜攻唔入就應該要換
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞