[FIFA垃圾驚] 車路士球迷開季討論區

1001 回覆
4 Like 7 Dislike
fifa rating繼續under85
椰係廢
但唔好唔記得佢歐超入波同上季2次入鏝城波
作為一隻翼,咁既數據真係唔合格
佢成日入呢啲波塞住你把口咋
當然要有plan B, 但好明顯隊波barely plan A 都未撚夾好 我都想有424睇
ching你有冇玩過手遊?手遊要抽卡
抽中ssr既機率得0.幾%
而呢幾場只係咁啱抽中ssr椰子
今場椰子係n卡
唔使睇數據
盲嘅都覺得佢廢

轟狗防線咁穩
換佢落黎有咩問題
你要搶分啊,唔係保守和波啊
所以佢淨適合後備入替
有咩衝突 咪講佢有態可以好勁 無態就閪
今場明顯就閪 你又搵佢ssr級果陣嚟講
你會覺得佢上半場閪完突然下半場就pick up返?
伊狗扮PR扮到忽撚咗上腦
Rudiger posing for selfies with Chelsea supporters. One of them loudly said 'sign the contract, Rudi!' #CFC #UCL 
伊狗LOGIC
入過波/有助攻就要留黎拎態
1.抽唔到卡例牌閪
2.連續出兩埸以上例牌閪

何況單邊翼 都唔係咩新鮮事
雲狗打後半格講到上季冇試過咁
連雲狗一開始個訪問都話自己係杜狗手下換左打10號位覺得幾舒服
唔係話佢打10號好撚勁,不過猛差到咁冇理由唔換

係人都知捷top fit好用過朗,咁捷冇態咪又係出朗
點解到左猛就變左唔郁得?

捷上個歐聯兩個關鍵解圍,key pass幫猛比直線,你又唔話點解唔出佢比佢拎狀態?
我唔撚係維穩 咁點解岩岩杜曹最尾唔用雙前頭先
你分析下我聽
Since Tuchel took charge of Chelsea, the Blues have got 23 clean sheets in all competitions. It is more than any other team in the big-five leagues during that period. #CFC #UCL 

而家咪屌佢錯囉
佢諗野太極端
連天神都係扭波過人

我屌佢唔換人,你就要我解釋佢點解唔換人
魯蛇好型
西維爾果場上半場有4個12碼
MM今埸閪咪換出

其實有咩問題
點解撚狗到比人炒都仲係用佢套傻鳩戰術
咪就係傻鳩左囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞