老公話要同佢細佬一齊住

340 回覆
59 Like 1081 Dislike
如果交兩份家用先再考慮

得一份真係彩佢都on9
已經ASSUME到咁 唔洗講啦
BTW

https://lih.kg/2414878
結婚8年 但2月仲係你男朋友

假膠嚟 個個咁認真
https://lih.kg/2414878
結婚8年 但2月仲係你男朋友

假膠嚟 個個咁認真
好簡單, 介紹條女俾佢細佬, 煩惱無晒
再扮女人就控撚柒你
av情節
好正常 正常情況下幫阿哥都唔出奇
幫你你重驚啦
咪係。外國住house, 佢細佬住basement, 獨立廚廁同各自門口出入,咁無乜問題吖、當隔離屋咁之嘛,啲鬼同啲成年咗嘅細路住都係咁。

煮埋佢嗰份 傻的嗎? 咁大個人唔曉自己煮?
去到外國住得埋你哋間屋仲點會過一段時間搬走,仲有你唎個工人煮埋飯做埋家務,如果無錢買/租成間house, 要屈喺同一間apartment 甚至一間房,日見夜見,死梗
我有個朋友就係個老婆細佬住埋嚟痴食痴住,搞到我朋友精神病
我覺得你要同你老公講清楚,同其他屋企人住實有交嗌,而家唔係娶個老婆返嚟當工人,我都有類似經歷,差啲抑鬱要自殺
細佬無錢就咪學人移民啦,如果傾唔掂一係大家都唔好移民
我有屋企人都移咗民,原本我都可以選擇跟住去,我都唔想去痴食痴住成世
on9外國幾多家庭係成家人一齊住
識得respect根本唔會有呢啲問題
似係你太咸濕
一見到短袖子,立刻想到白臂膊
咁咪佢老母同個仔2個住囉⋯on9
啲假膠成撚日開呢啲post引人討論
不如你又易地而處諗吓,假膠勿認真,小朋友
晚晚用你D胸圍底褲打J 再比返你著
因為好多人有真實經歷
佢細佬過到去有咩做先 搵唔到錢既話就留香港算啦
Hi裙腳仔 攬住你成家孤獨終老啦
其實叫老公定男朋友都只係稱呼
平時都唔會老公老婆咁叫對方
甚至有啲外人都唔知我哋結咗婚
咁多人執住呢點話假膠,我都冇辦法
或者細佬同你老公先係一pair
你只係煙幕隱藏佢哋不倫嘅超親情男男關係
你一係將就下 一係學習視覺享受 再唔係就加入
BUT7 可能因為你哋唔生BB
老公當細佬阿仔咁照顧
咪撚on9 la,你係咪細細個裝你老母沖涼
結左婚再講野啦
希望你男朋友快啲諗通 早日甩難 等你同細佬可以攬住一齊死
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞