老公話要同佢細佬一齊住

340 回覆
59 Like 1081 Dislike
睇到最尾嗰句忍唔住俾左個正皮
毒撚搵唔到人拍拖結婚可以點
三個男人無咩野問題
三劍俠
兄嫁系列
如果唔係點解兩兄弟會close到咁
如果唔係細佬
係細妹/家姐呢?
你又會唔會比你老公同佢哋一齊住?
AV情節:好快會俾細佬屌埋
支那仔 精蟲上腦 ?
上面留言真係on撚9嫁喎

又咩離婚又生小朋友
為左啲咁嘅事攪個小生命果啲,唔好移民害人
諗下自己仲適唔適合做人

其實好小事姐
你老公講野係on9嫁啦,
但你又咪企係自己角度去諗,
點解一定係要你老公企你角度諗先
你有冇企係你老公角度去諗
一段感情係雙方都要了解同付出

你既自私就係要自人空間唔想同佢細佬住唔想煮埋俾佢食
你老公既自私就係想過到去照顧佢老細佬,但佢完全無理會你感受

當去到兩個人都自私既時候就要有一個人作出讓步,

其實講真呀,佢細佬移民過去=你父母其一個移民過去(係一個,唔係兩個一齊)
岩岩過到去正常人都唔會放心個老豆/老母一個人住啦
都想照顧下佢啦

可能住一頭半個月佢自己搬走/你發現其實無咩野呢
係咪得我一個覺得多個照應都好
我有朋友同老公都係移民去英國
佢同另一對couple夾份租一個flat
其實都係睇你嘅接受程度同財力
除非你地好有錢可以租多層/間屋
一家人(佢細佬)去移民唔住埋一齊確實講唔過去

當然你一定要諗自己感受
唔好遷就/夾硬黎
去之前一定要傾清楚 同你老公講你嘅底線
不過睇你上面咁講 佢細佬三十幾歲仲要老母湊
到時你唔湊 就係你老公湊
住喺隔離城市都照應到啦,做咩要一齊住
師兄台灣人?
Hi裙腳仔屌你老母
兄弟如手足,妻子如衣服。你自己諗,你結過,又大年紀,出面有市場嗎?
Gay
咁叫埋你家姐細妹表姐表妹一齊去一齊住

一家人嘛
你係嫁咗比你老公
名義上,佢細佬都會變成你細佬
但實際關係上,佢細佬對你嚟講只係一個陌生人
要自己老婆同一個陌生男人住同一間屋
只可以話你嫁錯咗比一個唔識考慮其他人感受嘅大男人

p.s.如果係我,我仲後生,我會企硬,既然佢都講到冇咗你都冇問題,而唔係繼續搵其他方法說服你,我覺得真係可以選擇離婚,冇必要為一個唔愛你嘅人勉強自己
但如果你都大啦,接受唔到離婚後嘅生活,咁唯有再加把勁說服佢,講清楚自己點諗同難處,同佢講想一齊解決再唔係自殺式一刀兩斷
同佢講想一齊解決唔係自殺式一刀兩斷
可能佢就係想咁
佢都講到明細佬>樓主
我相信佢唔care
見到咁多正皮就知兒燈都係傻閪居多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞