老公話要同佢細佬一齊住

340 回覆
59 Like 1081 Dislike
個條友係真傻,唔撚係扮架喎
你老公連大話都唔講 直接同你講明寧願要佢都唔要你
佢內心擺到明當你好恰啦
依家講緊係移民 一去好低機率會話回頭 返返香港都多野煩多手尾跟 所以依個決定 佢細佬好可能會跟你地一世
依家佢健康 你可能都覺得無咁多麻煩野 時間耐左 人會老
佢到時有病有痛 邊個照顧佢? 連自己租樓嘅能力都無 分分鐘叫你地比錢喎
當你有病 咁又送佢死返香港啊?講真去左之後 你唔會再阻止到佢 佢死都唔走你都奈佢唔何 分分鐘你老公踢你出家門

娘家個邊又點睇先? 你阿媽咁都唔屌柒佢?
比我離婚好撚過啦
係喇係喇,得你一個做家務好叻喇,呢個post無開口同你講有做家務有擦牙沖涼痾屎食飯飲水嘅人就只係識上連登,連冚被都唔識ok?
要唔要人讚下你摸下你個頭頭話你叻??
AV上腦
其實唔係好明,唔鐘意做乜唔出聲,點解唔直接同佢講,最多都係離婚之嘛。最緊要你有冇姐妹,無既咪得囉。
不過你要諗埋,佢掉得低個細佬會唔會都掉得低你。
不過橫掂都無小朋友,無乜所謂喇
傻閪先會要同屋企人一齊住

建議趁早離婚 格硬頂落去都冇好收場
唔鐘意妳喺度講有咩用
走去同妳老公講
除非妳係口講唔鐘意實則期待
老婆係屋企人,如果佢唔係免費俾你插,你會唔會同佢一齊住?
「仲話如果佢要喺家人同我之間揀,佢會揀家人」
咁佢結婚黎托柒
外國間屋咁撚大 一齊住都唔知有幾何會見到
同埋移民既話你日日夜夜淨係對住你老公都悶啦
多個人多D話題
我幾肯定你做過哂
感建婚

我成年個日已經搬出黎自己住
低能既先會成年都仲家人住
我老婆亦係我私家雞
so?
大佬而家走難呀..一齊去到外國.互相照顧下好正常姐..
如果係香港你拒絕就正常的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞