《Apex Legends》討論區 #38 冇人開

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
出一樣op野之後nerf 將nerf到冇人玩既野再buff 到op, 或者將controller player 討厭既野又nerf
佢地圍內自己玩完 邊項唔岩心水就會郁

Or 直接睇大數據 邊項佢地認為冷門就執
For example 肥佬喺玩家眼中好勁
但喺佢地眼中出場率太低
所以佢地有講過會buff
EA不嬲係咁
battlefront 2隻anakin直頭經典
屌你apex又爆ser
佢d所謂數據都幾唔透明
落地見到p2020 真係執都哂時間
dev當初係notes話咩過渡性槍支真係勁on9
如果真係咁set 你不如好似落地兩電兩補咁人手一支P2020+莫三
你擺得係地下比人執就算你將出現率調高但佢同其他槍依然係係同一起跑線
隻game 改到唔比人blind key 去就班controller
幾時到csgo 唔比人blind key?
邊有電競既fps 會就controller 架
Fifa 唔通又改尻controller 唔比佢用粒的?
究竟CPU 100%個問題點fix
一個版本冇事一個又有
呢幾日玩又間唔時cpu 100 lag到傻
已經試勻曬上網嗰啲系統管理員開 相容 同set steam cpu 數
search返第六季已經有呢個問題
之前試過棄
但又真係無其他Game有Apex個感覺
最後又玩返
所以咪話佢on9, 咩都係controller 玩家行先, 大佬隻game係PC 出先for mnk player
你用得controller 就expect 人地movement 快架啦, 換轉頭我俾你地controller 用到ts 你係咪接受到郁一下粒菇就180度先, 到時唔好又屌呢樣果樣
未出現姐,apex堆問題一路都冇fix過,只係暫時大家都仲忍受緊
琴晚回鍋
唔知自己做緊乜
想問屋企幾部電腦一齊玩apex得其中一部有packet loss會係咩原因
再扮女人我尻都打爆你
成team都好撚勁
Oregon 奧勒岡州 GCE 1
我就插線先穩定啲
多數唔洗等
除非閒日當地時間半夜
不過都比亞洲快
幾時先刷到20kill 幾次都差2個頭
加返個配件俾2020就好
唔係未加過 舊陣時加左錘點比佢 咪又係屈到好快又del左
https://www.youtube.com/watch?v=pv_1rawoelw
懷疑個邦加係developer, 咁樣被人打死, 唔怪得之要remove tap-strafe啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞