《Apex Legends》討論區 #38 冇人開

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
佢直頭早幾日patch note都解釋多次
不過聽晚又更新又iphone發佈會

把301幾靚
我諗tap strafe同game engine嘅physics扣得好緊
要修走ts但唔影響普通momentum shift要花好大工程做
其實大家點刷傷
初頭玩試過1次2800dam
之後玩極都得2000
想要槌啊
owow 都可以拖住湘湘上大師
百弟真係好撚勁 把聲講嘢又好笑
最屈機係見佢拎住有線mouse都咁勁
流出?
Yes 今晚1點更新
傳家寶裡面堆槍
咁要買買買
有線mouse差好多咩 雖然見親人玩apex都用g pro x superlight
Teal zeal係咪再之後先出 頂唔順個iron sight
我自己用完wireless係返唔到轉頭
有線會feel到有舊嘢扯住咁
我買左個線夾之後覺得冇乜野
市面上top嗰d wireless好多都係對稱 eg g pro x/viper ultimate/gm41
想搵隻好似ec1咁嘅right hand ergonomic嘅wireless好難搵
係 我都等緊 應該完左今次活動先再出
今次活動佔左個shop兩星期
g703?
打到385X 打唔到上去
屌 我都係
不過依家都廢時刻意刷
呢隻都麻麻地 以前microsoft隻ie3.0嗰隻個shape我覺得先係right hand ergonomic嘅頂峰
ec1b deathadder都係用嗰種外形 超好揸
不過deathadder wireless比人話勁易壞會doubleclick
我仲有隻IE 3.0既原祖版 保存緊
呢個shape真係好好揸
不過可惜依家唔多廠沿用呢個設計
razer得deathadder zowie ec系列
其他都用類似g502嗰隻墊住大姆指嘅設計
有冇ching有APEX港澳既DC大群SEND條LINK黎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞