《Apex Legends》討論區 #38 冇人開

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
work左
好勁
咁一係開咗vsync 一係冇插條線用display card 一係冇喺 Nvidia/A卡setting到較144
唔知係咪少左人玩
叫好左D 起碼正常入到場 不過開波人多會手震
又有一個bug
正常時間無左個準星
腰射要睇子彈修正
描先有
https://www.youtube.com/watch?v=7cJszWk0n4s
呢個解決到CPU 100% usage bug
好撚lag
鑽石拎第二得134分 點上大師
仲要咁啱單排啲隊友係識守唔會亂衝
22號先fix係乜解究呀屌
想收集多啲bug先?
打中人 有聲無扣甲扣血又岀現返
頂佢
笑到仆街
Shivfps 都無左準星
描先有
聽講respawn 唔會OT
通常落地lag返2分鐘就會順
但係依家跳傘我永遠慢過人 on9
同人一樣直線落都可以慢人5/6秒 完全唔可以做jump leader
屌佢老母落地LAG到仆街 但人地射我果班又好似唔LAG咁
我有留意過
右上角死剩35人左右個ser就會順返
早幾日嬲到熄咗機唔記得影,我玩ps用pathfinder 一用勾lag咗一下機成個畫面俾條勾遮住咗,成場On99要睇大地圖齋行跟手死咗
啲隊友仲開咪屌我仲乜鳩,大佬我都唔想㗎
pathy個活動skin一訓低果下會遮左成個畫面半秒
勁撚多bug呢個patch
唔明點解server呢d最影響遊戲體驗既問題都可以唔hotfix
如果係手機game server咁炒法 班programmer應該比人炒撚晒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞