《Apex Legends》討論區 #38 冇人開

1001 回覆
2 Like 6 Dislike

仆街 原來一直wrong way
更新完cpu又100% 有冇咩方法解決
頭先特登開aceu同timmy嚟睇佢地幾場跳傘
佢地都係148-150直線落
我記得以前s1-s2係右圖快啲
不過中間停咗幾季玩返之後發覺右圖會慢過左圖
148-150直線落個距離應該係500米內先插到 遠小小都會唔夠遠
800嘅話
多數都係143>137>143
去到400可以加快上147 放心好穩
睇距離 好似樓上咁講
400樓下直接150-153就得
有幾場Ng 開波都係得翻廿隊
更新完係咁斷線入唔到場,揀到英但係係咁loading,最後斷埋 有冇人都係咁
有 卡到唔撚玩 等下半季
點解次次更新完個server 都咁撚垃圾
今季冇咩時間打rank
季尾多D時間諗住上埋個鑽
點知個ser咁撚癈尋日打5場2場隊友斷線1場自己斷
然後五場全部落地都lag到仆街
你當買絕版skin
再加傳家寶event係最最最平嘅拎傳家寶方法
你抽箱最少用2 3倍錢
呢隻game 暫時season pass 入面既skin 其他都唔會絕版架
好想要G7同FLATLINE既season pass SKIN
入坑太遲
幾時回收啲鎚
我知 但我覺得今次個傳家寶麻麻地不過巴打覆左話自己有玩當然可以課啦 如果唔係玩開等10月果堆skin好似仲靚
10月嗰堆其實一般般
不過黎緊有三個活動 睇你最主要邊款skin再去決左課唔課都得
For example 301嘅話下個活動嗰把靚過依家嗰把

China town + monsters within + halloween
s4把flatline真係靚到癲
特效最低加720p先做到144fps
不過近排試1080p keep90 fps
反而打得仲好左
有冇手機板
開哂最高都150fps
成個星期入唔到game
cpu 100%
入到lobby 都queue 唔到
repair 重裝刪cache 用admin 開試過哂
點搞
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞