《Apex Legends》討論區 #38 冇人開

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
https://youtu.be/SwtmSc6WdTI
今朝三點UPDATE
但好似話未好得返晒
叫人BANNER唔好用有動畫既
Hal呢d打比賽已經係最top個批啦
你有冇睇我打乜
檢討同賴隊友係兩回事
係人都知hot drop可以練到野,雖然我覺得無乜效率,但原po講鑽4底hot drop去雷大陸仔,正常打就唔應該亂跳hot spot,要有戰術確保最大RP,而你就spin去唔跳hot spot就練唔到野,升到上去都無料到,你要點玩無人控制到,但你啲口吻就等於唔跟你嗰套就有問題咁,同啲大陸仔屌你hot drop有咩分別
on9先打落地戰 運氣佔咗9成9
ng最多垃圾跳streamer building
就係啲人成日導佢地話打多啲落地戰就會變勁
次次見到都可以準備quit game下一場
棟嘢叫streamer building係因為有streamer咁嘅實力先玩得起吖嘛
你地跳落去只係幫人整highlight嘅材料咋
落地唔夠1分鐘就收皮 到底練到啲乜
https://www.youtube.com/watch?v=eOEm3UWrrvU
第六秒會有一下lag
想問你地會唔會有類似問題
兩張卡(用過3080 3080ti 都有一樣問題)
係咪我兩條ram有問題
定隻驚垃圾咋?(希望係
因為其他驚唔見有哩個問題
我覺得係關pings 事
個pings 一突然高咗就會lag 一下
咁你既意思係咪打solo rank跳hot spot 係死罪先?
我由頭到尾都冇話過唔跳hot spot有問題wor
我只係針對緊
唔跳hot spot +避唒所有人(成場唔打交)
一死左就賴隊友個班垃圾
我自己就覺得跳hot spot 練效率係最好lor
冇話其他練唔到既
我琴日玩玩下中間都係咁無神神lag一下,
連打lol都係咁, 明明之前冇事
唔知係咪n記driver出左事
Ng 又唔跳得
Rank 又唔跳得
咁幾時先跳得
棟嘢只係會幫你由好勁練到去好撚勁
但係廢嘅人係唔會練到變勁
咁你打ng唔會expect 個個都想變勁架
就好似有d人打rank都係想要個牌only
而唔係想變勁
打NG跳Hot spot同人打交都唔得
享受下鳩打既快感都唔得
唔駛理佢啦 由佢一開始話跳hotdrops係正確觀念已經冇咩討論價值
ng跳hotdrop鳩打冇所謂 但講到話咩落hotdrop可以練勁呀咩盛就真係有小小搞笑咁囉
hotdrop落地戰執槍機率同埋third party已經係兩個控制唔到嘅variable
如果真係正確觀念咁d人打rank唔駛睇右上角kill直接聽到槍聲就third party啦 仲駛咩要揀入場時機
Lag 到玩唔到
我睇返啲recording
好似真係關ping事
次次lag 然後個ping真係突然跳撚左上去
但又會咁on9
正常ping唔會影響到fps架喎 (定係我理解錯
隻驚咩料
要幾勁先有權落破碎東方?
跳其他打完一至兩隊之後開始跑圈?
唔想同你地吵
我由頭到尾都係講緊到底落地戰對練勁有乜幫助
新手都可以落㗎 你覺得落地成盒你會有得著你咪繼續囉
班友跌分跌到燥
已經唔會理性討論
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞