《Apex Legends》討論區 #38 冇人開

1001 回覆
2 Like 6 Dislike
屌你 跳hot spot 輸撚硬啦
如果全場d人肯逐隻同我單挑
我肯定贏囉好冇
條友本身個理論柒左 難得捉到人地有破綻仲唔帶風向咩
我覺得自己唔勁又要練其實要drop hot zone隔離d區,確保起碼有武器有少少補品再去挑戰人哋,你再勁都好冇武器都要死。一係簡其他區有一至兩隊打,觀察下人哋落點再決定點做。
我估隻game 收唔到料咪lag 係到等新資料
但係delay又無長到要強制再入Server
而家server咁撚樣hot乜鬼drop
執到槍都要還神啦
我自己覺得最好係一個spot計埋自己隊有2-3隊
練到點樣入場3rd party或者防人3rd party自己
你一味咬住我話我柒都冇用架
樓上個位Ken Ching反駁我覺得幾有道理正評左
你地就一味話跳hot drop會落地成盒 練唔到野
咁我唔同意就梗係同你地噪
我上面已經講左跳hot drop 練到乜
但你地本身預設左比人third 就一定會輸
我覺得會唔會比人third party
係同你既個人操作同觀念有關
完全唔係d咩控制唔到既variable

而執槍機率的確係大家都控制唔到
如果你係要玩指定既槍先打得好既話
咁跳hot spot 的確唔係一個好選擇
條友本身個理論柒左 難得捉到人地有破綻仲唔帶風向咩
你一味咬住我話我柒都冇用架
樓上個位Ken Ching反駁我覺得幾有道理正評左
你地就一味話跳hot spot會落地成盒 練唔到野
咁我唔同意就梗係同你地噪
我上面已經講左跳hot spot 練到乜
但你地本身預設左比人third 就一定會輸
我覺得會唔會比人third party
係同你既個人操作同觀念有關
完全唔係d咩控制唔到既variable

而執槍機率的確係大家都控制唔到
如果你係要玩指定既槍先打得好既話
咁跳hot spot 的確唔係一個好選擇
而家點撚玩.....
上個星期打咗一晩,排多過打,有時仲彈出server,等咗一個禮拜都係未打得
land左先斷線又要等10分鐘
聽講而家banner用左會郁既動作就會斷
冇郁都斷
揀完英即黑畫面
我都見過
個隊友
用天降replicator
craft 大電
之後就斷線
傳送咗去第二度

D bug 層岀不窮
跳hot spot根本唔係為練槍 係因為好玩 可以係咁打
去玩住kena先 等個垃圾server慢慢搞
睇selly台 d人lag到閃閃下
我尋晚整背包都試過,飛咗去地圖中央跟手旁邊有人即秒鳩我,我真係屌班工程師老母
btw 有無人知wattson 個easter egg emote 係唔係唔可以再放Nessie係隊友度
https://www.youtube.com/watch?v=oPsWHgqh3IQ
常闇本人都係咁講
跳hotspot練拳頭多過練槍
唔跳hotspot練跑圈多過練槍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞