我身邊已經再冇仍然堅持唔打針嘅人。。。

894 回覆
2572 Like 312 Dislike
黨鐵暫時未罷到100%
只罷到 至少50%
因為回程一定巴士,去程睇路況
大家加油,堅持自己認為啱嘅事,唔洗理人點睇,做好自己,對得住自己就得
一開始話唔想打 之後話迫於無奈要打
打之前講到最後點都要打
打完之後同我講都係覺得打左好啲
鬧都廢事

利申:冇打
咁都叫辛苦
你都幾弱雞
躺平等移民好過啦

喺香港講骨氣
多謝你嘅留言

又有堆冷嘲撚同五毛現身俾人block了
冇諗過打
咁撚把砲 一個人對抗成個中國啦
我未打
Your body, your choice!
COVID-19全球大流行,各國政府都主動貢獻,你要數據同臨床有幾難尤其係南非做臨床研究

Fyi 美國食品藥品監督管理局宣佈全面授權後,美國軍方表示將正式要求所有130萬現役軍人接種該疫苗。

此外拜登呼籲私營公司和非營利機構要求員工接種疫苗。隨著美國開始恢復正常,美國的公司、醫療系統、大學和其他組織現在預計將要求接種疫苗。
迄今為止,有9200萬美國人完成了輝瑞疫苗接種,佔已完成新冠疫苗接種的美國人總數一半以上。

如果支針有毒,美國會唔會咁戇鳩全部軍人接種
你啲陰謀論講出嚟真係好陰謀,永遠否定唔到,亦都證實唔到
打佢老母咩
全家都冇打
me5
如果我打左死左
兩老就食屎
尊重樓主的選擇
身體自主
巴打多謝你,話比我聽呢度仍然有好多人堅持緊
唔講東江水呢啲necessity嘅extreme case。你有無用iphone?有無用mic product?有無食新鮮豬牛肉?

巴士背後都係紅企你又知唔知?你講咁多例子去嘗試justify自己夠黃,但by你自已嘅standard,係咪真係可以fulfill到?
笑撚死
根本好多香港人未打,

狗共比左一大批非香港人打針谷數,呃我唔到架,

間屋屋頂入水唔去整,命令d人室內要著雨褸,

你當我百痴呀

如果一早封關,把好關,1單都唔應該傳入到香港,1個人都唔洗死

我都未打針
巴打我都係用銀仔唔搭鐵
其他同你一樣
其實爛仔波仲講咩道義 知道場波一早冇規則
我老闆話過我唔可以咁自私只搭巴士
我彩佢有味
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞