我身邊已經再冇仍然堅持唔打針嘅人。。。

894 回覆
2572 Like 312 Dislike
收皮LA 柒頭屌你老母成面精阿
冇打
乜有好多人打咗咩?瞓咗冇留意
條友真係9唔搭8
笑撚死我
好明 身邊親人同事都勸誘你打 配合政府 咁就有番自由同權利 明明自由係人應該要有既 果種感覺好委屈好難受
咩logic唔好問我,我都唔明,我只係elaborate佢哋嘅諗法
哦,美國人同台灣人爭住打毒針,得你一個睇得清喎
好心你唔好借我笑鳩班堅持唔打針嘅人
冇打
其實最諗唔明學生打黎做咩
唔洗返學/返半日咪幾好
事實真係大把人連mRNA係咩都唔知就on99走去打,以為外國貨就係好野
巴打加油 打左針果班都係藍絲黎 block晒佢地就得
當支針 係沒問題 點解要迫人打,5000蚊都唔會迫人去申通LA ,
打針無問題,迫人打針先係最大問題
我都係⋯⋯⋯
本身話一齊唔打嘅同事都打哂⋯
自己好似比人孤立
下下講打針都會比人點名話「得我一個未打」
樓主打篇嘢好有共鳴
事實真係大把人連__都唔知就on9走去_,以為外國貨就係好嘢

呢句可以有排玩
一開始俾你選擇做老闆,差唔多成年幾你都唔打,咁唯有中國人是要管的
從結果睇而家二百幾萬人打咗,仲抽埋樓添
Respect
咁佢又錯唔晒,其他都係跟下潮流食下黃店打下卡,邊有好似佢咁傻真係做足晒仲要犧牲自己兩年自由選擇
M 5 全家未打
真係好撚痴線,
打針呢啲咁私人嘅嘢都可以攞出嚟屌鳩人
未打嘅就俾人屌唔信科學,打咗嘅就等於撐極權
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞