油麻地公主大鬧九巴

1001 回覆
595 Like 21 Dislike
咁過對面再搭番轉頭囉

巴士佬10個有8個都係仆街
廣華有個站,好近
好遠。。。。。佐敦咁濟
1. 如果住近粉嶺南270a都叫可以一戰嘅
不過最穩陣都係搭黨鐵啦

2. 一開波已經講左呢樣野,我廣華落都係何文田街就起身落去
講下就幾威既

落口供 做證人 提供證據 玩人順手玩鳩埋自己
呢個社會好難攪,一邊就狗公女拳 一邊就仇女男性霸權 根本冇人平心靜氣去討論社會問題
呢條路呀 唔繁忙既時候都塞塞地
一定夠哂時間同機會落車
比我係司機都唔開
行車時間比客屌 可以報台
話比人屌老母 心情唔好 影響駕駛安全
停低12邊 到時攬炒睇你班花生友人仲幫唔幫條女
屌,Pin 呢個啦。
成班谷精上腦撐隻癲雞
仆街港女行多個站慘撚過死咁
其實真係比你遇到咁仆街司機你都會嬲 ,聽到d人落樓梯腳步聲 都特登關門,就算聽到人叫有落 一路好大聲落樓梯腳步聲. 係都要玩嘢.

都試過有d司機會係d安全位放人落車.會好聲好氣. 如果真係跟規矩,d塞車情況 d巴士司機都車無埋站都照開門上落客. 規矩根本係死 人係活.

換作你遇過條女個情況趕時間比司機玩嘢 你就會覺得條女個反應係好正常.
條臭西大大聲咁屌,搞到個個拎手機出來拍片,
如果俾人影到行行下車開門,隨時俾狗巴炒,
我係個司機都打死唔開門啦,又受氣又要冒風險。
其實你唔洗講到咁複雜,好簡單一個問題,你搭去A站,咁A站係咪就等於你既目的地? 邏輯問題真係唔需要睇地圖,如果唔係你既真正目的地,設真正目的地為b,而家飛左一個站去左c,係咪要由c行去b? 而唔係行去a?你就斷言話兩個站好近,呢度已經犯左滑坡謬誤,a同c近,唔代表c同b近。
用巴士車身計,由個站去到消防局停車場車道口,頂盡咪3個
雖然好好笑
但都試過明明跟住前面落緊司機都照關門夾我
有d司機真係好仆街
比佢夾到手都瘀埋
唔知個袋係唔係名牌?
個站就係叫「油麻地消防局」
唔係諗住咁就可以喺正消防局出面落下話?
你睇佢話報警唔夠膽報
就知佢門口狗啦
建議ching 可以整番個有字幕版
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞