油麻地公主大鬧九巴

1001 回覆
595 Like 21 Dislike
前面咁L多個站唔落?
司機停嗰個位
真係比你落就人情 唔比你落就係道理

利申: 靚女無罪
平心而論,我冇去判斷條女一開始係咩語氣,只係我唔會比條女當時比人拍低係咩情緒而影響左我客觀分析,的確巴士佬好大機會係仆街在先,門都唔開夾硬送佢去下個站。
癡撚線
揸正嚟做唔開門就發哂癲潑婦罵街咁
老實講我唔覺得佢一開始會有幾好聲好氣
廣華仲可以係邊個站落?
支蝗,死返地獄鬼國啦
讀完中學未啊? 趕時間搭巴士有幾出奇?

番9點 中間塞車
落到車就唔遲
玩野下一站先俾站就遲硬到

點解你會覺得一定係要辦大事先會趕時間
日日番工個個都趕時間啦
你估你日日係房打機咁爽咩
好似幾正
無人得閒睇你前面D 回覆
聽到關門聲個刻好撚想推個呀婆落去
好惡死
扮可憐會唔會好d
我碌左落樓梯或者巴士佬急剎我飛撚左出擋風玻璃你賠
我蝕底d 比轆鳩佢,佢用過閪屌
揾個有車既男朋友呀嘛
以前試過一次架巴士自己壞車停撚咗係高速公路,成班乘客落哂車企係路邊,我又心急趕時間返中環交貨,個巴士佬就闊佬賴理咩都唔講唔應淨係一句叫你等,又唔叫公司安排一架吉車過嚟載客(因為呢架車嘅乘客都唔少,就算有下一班同路線車都好可能載唔哂),到我見到有一架去東區嘅另一路線嘅巴士俾佢截停上咗少少人於是就請問吓佢可唔可以俾我同其他人上是但一架去中環嘅巴士等去中環嘅人走先?點知佢就連基本回答都冇淨係閪口閪面唔理唔睬淨係一句叫我返上路邊等態度勁差,到頭來等撚咗幾十分鐘先至有同一路線嘅下一班巴士到來上車(但嗰架車本身已經上咗唔少人),於是我同其他乘客就唯有夾硬逼入去嗰架車度撐到返中環圖中條港女固然乞人憎但有唔少巴士狗都好唔尊重乘客當正自己大哂好得戚㗎
會唔會係有情緒病
巴士佬話其他乘客落哂啦
好明顯係油麻地公主唔記得落車啦
廣華醫院對面有站,再行前50m左右就係油麻地消防局
段片開始就係過埋消防局個站兩個車位

再前面就係何文田街
你想去邊?
成日見啲阿伯行到窒窒下都要上樓上 , 試過幾次忍唔到口屌左出黎
佢肯客氣小小個司機肯定會開返車門俾佢
成個癲婆咁潑婦罵街係我都唔開俾佢啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞