油麻地公主大鬧九巴

1001 回覆
595 Like 21 Dislike
唔評論對錯
條片真係幾減壓
油麻地咁多人落車得佢落唔到
返到廠睇車CAM就知邊個岩邊個唔岩
可能覆緊幾個客miss左落車
幾撚好笑 唔開門/飛站就危險駕駛
巴打同巴士佬有牙齒印?
諗起之前dc9一開始diu哂鬼好撚威,後尾被困巴士仲要同司機認錯,話當我唔岩啦,仲要被屈左巴士錢
我仲試過d塞車路段, 架巴士埋左站, 開門上晒客然後關門
但架巴士仲塞停緊, 關門之後都未郁過, 我去到車門, 佢都唔肯開門
但條路仲塞緊, 唔開得車
香港很危險,咁多白咭周街走
舊一輩既巴士佬有人情味,,,

而家得返做又36唔做又36既車手,,,,仲要好多為份糧同免費家屬坐車,,,無HEART
係黎小姐
有次試過一隻腳踏咗上車,條友竟然郁車,好在企得穩,不過啱啱先上車費事屌佢,搵巴士公司或者運輸署如果結果搞到加返頭閘鎖就盞攬炒
講道理,所謂“其他乘客”數量有幾多?兩個? 三個?
坐上層既乘客,按規矩,按道理係應該等巴士停定先開始起身落車,呢個動作司機係會從監視器睇到,理應等埋。下層有企位乘客固然落得快,但司機都要等埋上層乘客先岩規矩wor,但佢就唔等照開,到條女係樓梯大叫有落司機已經開左,落到黎已經行左兩個車位,然後司機就扮到理直氣壯按返規矩唔開車門唔比人落車,咁樣又會唔會講得通呢?
唔評論對錯
香港人最鐘意睇人仆街
正常唔係有人呱呱嘈 , 未必有人會開電話拍野 , 開電話拍野都要小小時間做準備 , 九成開機前已經鳩叫緊
有除罩樣未
趕時間同塞車係兩回事
正正常常返工時間但有一塞車就會搞到遲左
你on9唔係扮

我就成日屌9巴狗司機
啲人成日以為帶住小朋友好似有特權咁
奉旨個世界圍住佢轉 啲人做咩都以佢地為中心
你中出嗰陣我無份爽 你生仔關我撚事咩
有細路大撚哂呀
劣根性
有IG未
條女發晒老脾就已經輸咗,因為個個都會先入為主覺得係潑婦罵街
條女個腳粗到,認真呢
雖然條女顛顛地咁趕時間仲搭巴士,但巴士佬可以論人情係燈位開一開隻門,規矩係死,人係生
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞