油麻地公主大鬧九巴

1001 回覆
595 Like 21 Dislike
開門呀, 唔係我投訢你呀.
頭先我落黎仲係個站度呀.

巴: 小姐, 你過左兩個車位先落黎

點會過左兩個車位呀, 點為之一個車位呀

巴: 你唔係大聲就有用, 你投訢LA

我會投訢囉, 咁架車去邊呀.

巴:下個站落囉.

我點X知你下個站係邊度呀.我趕時間呀.
開車門呀, 你有冇咁X仆街呀, 頭先停站果度唔開門.
你大X晒, 你幾多歲呀, 你岩岩黎渣車呀.
開門呀, 你依個仆街司機. 落車呀, 報驚呀
你唔比人落車, 我報驚呀.
你下一個站咁X遠有冇搞錯呀

我落左黎, 企左兩分幾鐘都唔開車門,全世界都見到.

巴:全世界都見到D人落晒車呀.

落晒車但係你關車關得快呀.
我係上面嗌到落黎

XXXX

附近就有呀, 警署.

我一定投訢你, 影衰晒九巴.

你行左幾多個街口, 點行返去油蔴地
咁請問有邊樣嘢比到你客觀分析
知道嗰個巴士佬好大機會係仆街?
點睇你都唔係客觀喎
條女咁慘 幫幫佢小事破例開個門自己都開心
工作關係我一個禮拜至少搭30程巴士
閣下巴士司機?
啱呀
所以冇話邊個一定啱

但以平時黎講就司機一定係仆街(唔關今次呢件事)
但po上fb就唔同講法喇,要利申哂無睇電話無瞓著咗,要寫清楚咩時間咩位置撳咗鐘
咪係 on99
司機最想就快d到總站休息 話知你鬧又好sorry又好
停定先落車係安全角度嚟講係好合理
你最多話佢冇係站與站之間嘅燈位停定時搵機會落下層
巴士行駛中的確唔好移動或落下層係比較正確嘅做法
你講到自己好似喺現場咁
屌得好啊 巴士狗都唔撚人性化嘅 搵機器代替你好無
我唔識條女唔知佢咩格,亦唔知佢咩事跳制,佢經歷過咩我唔知,亦唔會理咁多。只係睇返成件事既客觀事實,係咪有司機故意搞心態。
你咪又係得把口,你敢咩

條女嘈到 司機耳膜就穿
會唔會犯法
on9巴士佬成日玩鳩d客終於遇著個傻既陣間投訴到工都冇埋就真係自己攞黎
你叫啲死港女行不如殺咗佢
你想邊個站落呀?答左我未??

哈哈宜家到拍片嗰個唔啱
冇片你邊有花生食呀?
司機又衰,條女又潑婦,宜家拍片嗰個又係仆街
一定係你呢d連登仔先係好人啦下嘛?

巴士你又唔識搭
九巴apps有埋地圖又唔識睇
仲要幫條女開脫話如果去旺角就行到pk
講到明俾你聽之前好幾個站佢又唔落
消防局先落車好明顯係落油麻地站轉地鐵啦

再講,消防局之前唔夠半分鐘廣華醫院個站係9成有人落車
佢咁都俾人飛站
自己責任好大
再講
如果真係司機唔啱
其他人點會唔幫口
jm9
點解唔坐的士?趕時間,四五十蚊都唔捨得比
知道自己慢
就早一個站行落去啦
呢d女最啱就係塞條撚入佢個口到係咁大大力插 跟住佢團火就熄
咪係 架車行緊 如果係天橋或者轉灣
你係上層行根本勁危險
唔好話上左年紀
我後生行都有時捉唔實 試過一野撞左落柱到痛到仆街
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞