油麻地公主大鬧九巴

1001 回覆
595 Like 21 Dislike
搭270A返粉嶺,喺映月台就好落定去樓下喇
平心而論,影片上傳者先係最仆街個個,條片冇任何描述,作為當時人應該知道前因,可以提供自己所聞黎辨別到底條女係咪真係好遲落定係司機真係關門關得好快就即開車。而家條片得一半,拍低已經比司機搞心態既女士反應,係咪有心想搞死條女? 呢個拍片者先係最有問題個個。
邊撚個同你講按規矩,按道理停定先開始起身落車?
叫你停定先行冇叫你停定先樓上行落車仲要等埋你
行得咁撚慢你自己早個燈位早個站唔識落?
最多搵個飯盒接住囉
啱呀
就算屌到
你一路屌佢佢一路話你短呀
咁撚軟學人屌西呀

上水車廠
又開去尖東 得呢架
btw
咁趕時間仲搭乜撚270A 住粉嶺上水個個都知一定係火車轉地鐵
擺到明係一開始司機唔開返車門比佢落條女先鬧得咁金
條女開始鬧同埋拍片已經係之後嘅事
條女未爆之前肯開比佢就避免到

當然條女同司機都唔啱
但巴士司機就一定係仆街
我投訴到巴士公司應該會block list我
就係因為你呢堆乜女都話靚嘅發情狗公/假膠,先攪到而家啲港男愈嚟愈低賤
邊到有cam
應該去尖沙咀果啲
佐敦行返去油麻地都係十分鐘鬆啲
態度好d我覺得司機會開
平心而論,唔講規矩點解唔肯開車門比人落?
見咁多巴打覆你
我都廢事答你太多
只係覺得你戇鳩無極限
呢d投訴唔受理啦,如果離站再放個女人落車就比人捉到正啦
重未起到底。。。連登24
邊撚個同你講停定先開始起身落車仲要等埋你係規矩呀
咁預早落黎等落車呢啲規矩又邊個定九巴?
我係巴士司機都唔會係燈位開門俾佢
一陣又俾人放上網公審咪又係自己上身
你怨佢冇意思
佢都打份牛工
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞