【認命?】點解個個日本漫畫主角唔係天才就係名門望族?

857 回覆
339 Like 30 Dislike
電鋸人
因為平凡人既故事就會好普通。
寫個人極度普通既故事咁你就唔會覺得個主角有乜吸引人既地方。
例子鉑金終局,呢套我睇到後面棄撚左,不過我睇咁耐都唔記得主角叫乜鳩
所以呢D咪垃圾漫永遠上唔到神台做世一囉
作者出埋設定 講過呀光既圍棋天份係全套野最高
佐為簡得既 點會係廢 接觸圍棋3年
已經日本職業tier 1-2 level 同細細個開始每日練既小亮不相伯仲
虎杖身世都未講
不過可以硬食宿儺應該都有咁上下家世㗎啦
jump最興呢味

芥見仲要係死神fans
廢到連秋羽都話佢廢
一拳超人
光速4.2 秒……
蛭魔都有講 呢個唔係靠努力做到既野黎
大陸譯名??
唔關事…
人地核心想講既野係個心態
黑光做gym十幾年,只係為咗得到人讚自己外觀、餓狼係為咗變強
埼玉就單純為興趣,一d私慾都冇,個境界係最高
個作者本身就想打破傳純王道漫既核板設定
所以埼玉真係唔算天才
sanders想做總統都唔得
寧願俾條廢燈都唔俾佢
FRAUD REWARDED IS FRAUD REPEATED: GA Secretary of State Raffensperger Approves Extended Mail-in Voting, Ballot Harvesting and Drop Boxes — ASSURES DEMOCRAT STEAL IN GEORGIA RUNOFFS

https://www.thegatewaypundit.com/2020/11/fraud-rewarded-fraud-repeated-ga-secretary-state-raffensperger-approves-extended-mail-voting-ballot-harvesting-drop-boxes-assures-democrat-steal-georgia-runoffs/
米6 但掂到籃板 想知邊個做到
所以個陣睇輝夜姬覺得好好睇
佢連條女都打唔贏
... 漫畫?
睇下#113
如果一拳世界班人跟足埼玉咁練又可唔可以咁勁?
埼玉呢d純粹設定有咩好講
咁都唔係好事黎嘅
單單係個老母個身份已經好噁心啦
仲要食到宿儺真係唔係好事黎
呢個又係九尾果啲口嫌體正直嘅吉祥物
寶少老豆係ae同軍方既r&d高層
勉強算出身平凡既
Joe Kennedy III係自己家族地頭麻省都輸初選啦
一拳超人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞