【認命?】點解個個日本漫畫主角唔係天才就係名門望族?

857 回覆
339 Like 30 Dislike
出場時15歲。擁有天才頭腦,但比起思考更愛直接行動解決事情。官方小說中提及愛德的記憶能力驚人,能在一天內記住書店內所有書籍的位置;而看書時的專注力會讓他無視身旁一切
小智囉 贏唔到聯盟
火之丸相僕
算係咁啦
普通人都同啲神仙猜到兩板
現實生活你同班有錢佬玩鞋都唔夠班
現實就係咁殘酷
其實好多外掛都係要努力甚至犠牲先開到。
開掛係結果,唔係原因。
淨係睇到人開掛巧威威,睇唔到人地嘅努力,
所以樓主你咪應該一世認命做廢人。

P.S. 當然更加多外掛係因為作者想完但編輯要佢繼續畫,然後要整個更誇張嘅宿敵,然後開個更大嘅掛。
佢啊爸仲未出現
咁佢都係好彩無個性又唔係佢努力得返嚟
本身打開排波同籃球嗰啲唔少人都得如果係黑鬼嘅話米六入樽都得
唔係點做主角呀
美好世界—和真
起碼佢去奧運可以破哂紀錄
平民升lv唯有中六合彩
埼玉真係非天才又無背景。佢個人設就係普通人,講一個普通人過住普通生活同時又做緊自己嘅興趣,佢唔係天才,佢一開始打都成日輸。

個個被佢打敗嘅都想知佢強大嘅祕密,但佢只係重覆佢每日做啲咩訓練就變成咁,而事實亦都真係只有咁樣而已,但佢哋同樓主一樣,都唔相信佢,唔認為只係做呢嘅咁簡單嘅嘢,每日都做,堅持咁做就可以變成最強大。

我諗呢個就係佢想講嘅嘢。
Worldtrigger 如果三雲係主角既話
紅毛 CV
我諗起 REC 戀上配音員

男主極霉社畜,符合樓豬要求

當年呢套有買實體漫,之後搬屋無位就停咗無再買

網上搵唔到開心版,有無人有追可以話俾我聽個結局係點?

忽然間覺得gantz係清泉
MXO
berserk
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞