Katy Perry 發乜神經呀!

345 回覆
87 Like 45 Dislike
其實佢形像轉左好耐
firework都係好耐之前既事

依家睇佢啲Live
真係睇唔哂成首 頂唔順
除左分析表面歌詞同Mv
有時仲要掉轉首歌黎播
聽到好多666,satan,darling satan

哇咁堅!整到依個效果真係好勁
有冇片源分享下
題外話 malibu真係好撚正
Miley Cyrus已經開始似返個人,Katy Kerry行返Miley個路線

唔識欣賞
基本上外國嘅娛樂圈已經由光明會全面控制,mv入面有好多subliminal message 帶俾我地

有時都覺得好煩
加得太多依啲hidden agenda
題外話 malibu真係好撚正

狂loop
記得佢之前首dark house都有人話入面有唔少光明會既暗示

最煩就係突顯單眼同金字塔頂果啲野
老是常出現

Katy Perry’s “Dark Horse”: One Big, Children-Friendly Tribute to the Illuminati
https://vigilantcitizen.com/musicbusiness/katy-perrys-dark-horse-one-big-children-friendly-tribute-illuminati/

試下聽"love on top", "hello", "wrecking the ball" live唔算數

響Youtube見到好多倒轉版既片
先唔講背後係咩勢力
但我覺得一定有問題
一個katy perry,miley cyrus ,britney spears
都係無啦啦忽忽地又無啦啦正常返

當唔信乜組織乜勢力
就咁睇佢地表現同MV都已經好有問題
個問題仲要咁相似
其實Bon Appetit個MV算無乜光明會symbol喇喎

有架
不過唔係一貫用開果啲煩膠Symbols
詳情可以禁入篇文睇
佢有分析同好多references
佢有正常過咩 之前有個MV噴奶

依啲已經開始變味
一直好鐘意佢 但去到unconditionally之後就冇聽喇 因為啲歌愈黎愈差

好鐘意unconditionally 個MV
同埋歌詞
Katy perry邪到仆街

點解咁講

蜥蜴人掛

睇黎唔少人有留意蜥蜴人既野
巴打我可唔可以搭下嘴
咩sell my soul to devil
咪又係一個潮語

壞孩子影象好多明星 玩夠皮乖仔就會轉架啦

潮流呢樣野就係咁架啦
一大班人去做你又會話係光明會

唔通光明會影響力大撚得過普京習總金正恩咩 睇多d 新聞 少睇d 陰毛論啦

係咁簡單就唔會有咁多分析
依家係講緊有好多9唔搭8加插入MV或者流行作品既符號同暗示
而且係有太多作品都有依啲共通點
亦有跡可循
所以先有咁多分析用reference出現
基本上外國嘅娛樂圈已經由光明會全面控制,mv入面有好多subliminal message 帶俾我地

有時都覺得好煩
加得太多依啲hidden agenda

都話左依家紅果批都唔存在有光明會symbol

格硬話唔會全部都加根本就係自己呃自己, 你己經被洗腦
Katy perry邪到仆街

點解咁講

蜥蜴人掛

睇黎唔少人有留意蜥蜴人既野

咩黎

用娛樂做傳播媒介
樓主係巴定絲 我有睇好多關於illuminati 嘅channel 除左vigilant Christian A call for an uprising 都好正 不過佢俾較激進d

雖然kp個mv 無乜symbol 但個concept 係有cannibalism, spirit cooking 個d野 如果有留意pizza gate 你會知我講咩 重有成個mv拍得好creepy 不過我唔可以否定佢浸喺d水嗰part好正

Katy係靚女黎 真係咩造型都好睇

係,Cannibalism 真係好明顯
但咩係pizza gate?

拍到咁creepy令人不安,我唔鐘意咁,唔同之前果個Katy咁帶俾人正能量
冇人理就算了
啲人話Katy perry首dark horse有好多光明會符號
事實上 啲符號全部都係來自埃及神話 荷魯斯之眼
咁佢個mv本身就係想講埃及,有呢啲符號有咩出奇?
共濟會有全視之眼 =/= 有全視之眼都係關於共濟會
美國一蚊銀紙都有全視之眼,照你地個邏輯係唔係成個政府都係由共濟會控制?
我反而覺得你地諗得太遠 淨係睇到對自己立論好方便嘅「證據」

仲有ke$ha講過 佢啲mv嘅制作 根本就唔到佢話事
佢咪又係聽dr luke枝笛去拍 佢俾人性控制咗咁多年 又有契約束縛住佢 我唔認為佢又關共濟會事
啲人見到佢die young 首mv出現咗好多個三角形就話人係共濟會成員
計我話我見到你塊面有兩隻眼都好大機會係illuminati

唔係咁樣
有啲符號唔關埃及事佢都加插左入MV度

另外Ke$ha自己都講左Die Young佢係被逼唱既

並唔係單純見到三角形就話當係
Melanie Martinez 先係呢類MV既女王
無個MV敢睇晒

有冇經典分享下
有冇睇poppy 啲片都邪到仆街,不過佢唱歌又幾好聽
然後有條片有分析poppy可能都係光明會
https://youtu.be/9lnhLG6AgU8

多謝分享

依篇都有講佢:
“That Poppy” : The YouTube Star Under Illuminati Mind Control
https://vigilantcitizen.com/musicbusiness/poppy-youtube-star-illuminati-mind-control/
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞